Simona Ionescu / Redactor Șef

Ramona Bădescu le-a dat fanilor cea mai bună rețetă pentru digestie. Cu produse din mini grădina din balcon

Ramona Bădescu le-a dat fanilor cea mai bună rețetă pentru digestie. Cu produse din mini grădina din balcon
Ramona Bădescu e adepta unui stil de viață sănătos și face orice pentru ca din meniul familiei să nu lipsească alimentele bio. O parte dintre acestea le consumă direct din balcon, unde și-a făcut o mini grădină. Și are o rețetă minunată pentru digestie.

Ramona Bădescu trăiește o viață fericită și liniștită în apartamentul său din centrul Romei. Și pentru că e pasionată de grădinărit și mâncare cât mai naturală, și-a făcut pe balcon o mini grădină. Cu mandarini japonezi, lămâi, dafini, dar și ceva ghiocei. Are și rețetă spectaculoasă pentru digestie.

„Mâncăm direct din copac”

„Bine ați venit pe terasa mea! Să ne luăm porția de vitamina C, bio! Occhio! Am doi mandarini chinezești aici, așa că mâncăm direct din copac. Face foarte bine la sănătate. Fructele sunt mici și foarte aromate! Îți fac poftă? E totul crescut și îngrijit de mine. Mandarinii japonezi îi am de vreo 5-6 ani. Am aici și o producție de lămâi, bio, foarte bună!”, a povestit artista.

Ramona Bădescu și-a făcut mini grădină pe balcon. Sursă foto: Click

„Se face ceai din dafin și coajă de lămâie”

Din mini grădina vedetei nu lipsește dafinul, pe care Ramona îl folosește pentru a face un ceai extraordinar pentru digestie. „Uite și dafinilor. Este foarte bun pentru digestie! Se face ceai din dafin și coajă de lămâie! Fierbi apă și pui 3 foi de dafin în ea, crescut natural și îngrijit cu multă dragoste, cum e la mine aici, se pune apoi și coaja de lămâie.

Se lasă totul la infuzat un sfert de oră  și se bea apoi după masă! Ajută la digestie și este foarte sănătos!”, a mărturisit vedeta pentru Click. Ramona a recunoscut că din mandarinii japonezi pregătește o delicioasă gustoasă, care este consumată alături de un piept de rață caramelizat.

E convinsă că iubitul Fabio este omul trimis de Dumnezeu

Dacă până să nu-l cunoască pe Fabio, părea că Ramona Bădescu nu stă bine la capitolul noroc în dragoste, lucrurile s-au schimbat. Cei doi s-au întâlnit la înmormântarea unui prieten și recunoaște că inițial nu i-a plăcut, pentru că „mi s-a părut atât de plin de el, de puternic”. După ce au vorbit însă, parcă ceva s-a schimbat. Ulterior au intrat într-o relație, a venit pe lume rodul iubirii, Ignazio și e convinsă că Fabio este bărbatul alături de care va îmbătrâni.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre