Simona Ionescu / Redactor Șef

Ramona Olaru îl face praf pe Cazacu: „Viii cu viii, foștii cu morții” – Exclusiv

Ramona Olaru îl face praf pe Cazacu: „Viii cu viii, foștii cu morții” – Exclusiv
De când s-a despărțit de Cătălin Cazacu, Ramona Olaru pare mai stăpână pe sine ca niciodată și mai decisă să demonstreze tuturor cine e cu adevărat.

Ramona Olaru a pus piciorul în prag și le-a spus tuturor ce o deranjează la oameni. Și nu poate să treacă peste acest aspect.

Ramona Olaru e pe zi ce trece mai punctuală, o calitate pe care blonda spune că și-a descoperit-o recent dar, din păcate, nu are cu cine să o pună în practică. Supărată că oamenii au devenit din ce în ce mai neserioși, ea și-a spus oful pe contul de socializare. Eu urăsc foarte tare oamenii care nu respectă o promisiune sau care nu sunt punctuali.

Dacă am stabilit o întâlnire, ceva, la o anumită oră, de ce dracu nu ești acolo la ora pe care am stabilit-o. De ce? Ce draci ai pe tine? Ce se întâmplă cu voi, oamenii? Asta e calitatea mea, am descoperit-o în ultimul timp, e destul de rară, dar n-am cu cine să o pun în practică, pentru că oamenii nu au un cuvânt la locul lor”, a spus Ramona, vizibil deranjată.

„Tu-mi aduceai doar ghinion, eu îți dădeam valoare”

Chiar dacă nu a spus nimic legat de Cătălin Cazacu, Ramona s-a filmat în timp ce se distra pe o manea, ale cărei versuri spun ce simte vedeta acum pentru fostul iubit: „Viii cu viii, foștii cu morții / M-ai subestimat și te-ai așezat / pe un loc de mine cumpărat… / Tu-mi aduceai doar ghinion / Eu îți dădeam valoare”.

Și pentru că bărbații au tot dezamăgit-o, Ramona le dă toate dragostea celor trei suflete nevinovate care o așteaptă acasă. E vorba de cele două pisicuțe superbe și un șoricel pe care-l adoră.

Micuțul se simte în siguranță în brațele stăpânei sale și nu refuză niciodată să împartă un castravete cu ea, spre amuzamentul fanilor Ramonei.

„Nu spăl mașina, pentru că umblu cu dragostea după mine”

În altă ordine de idei, Ramona le-a spus tuturor și care e motivul pentru care în această perioadă nu spală mașina: umblu cu dragostea după mine.

Blonda a desenat o inimă pe geamul din spate al mașinii, foarte murdar, punctând faptul că a vrut să facă asta ca să o recunoască lumea pe stradă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre