Simona Ionescu / Redactor Șef

Ramona Olaru, momente de panică în taxi, la Paris. Așa ceva doar ei i se poate întâmpla

Ramona Olaru, momente de panică în taxi, la Paris. Așa ceva doar ei i se poate întâmpla
Ramona Olaru și-a luat un moment de relaxare și a plecat cu prietenele la Paris. Iată prin ce a trecut colega lui Răzvan și Dani.

A vrut să uite de tot și toate și să se distreze alături de prietene. Dar nu oriunde, ci la Paris. Ramona Olaru n-a știut însă ce o va aștepta.

Simpatica blondă n-a rezistat și le-a povestit fanilor săi de pe rețelele de socializare ce sperietură a putut să tragă în taxi, când a realizat că nu are bani cash pentru a plăti cursa. A salvat-o însă tehnologia.

„Am uitat banii pe care îi pregătisem cash”

”Am ajuns la Paris. Este foarte frumos, dar acum câteva minute mi-am luat un moment de panică, pentru că m-am urcat în taxi și zic să plătesc cash și m-am panicat…nu am luat niciun ban la mine.

Într-un fel sau altul am uitat banii pe care îi pregătisem cash pentru anumite cheltuieli. Noroc că sunt într-o țară unde pot să plătesc la taxi și cu cardul pe care îl am pe telefon”, a spus Ramona pe contul său de socializare.

Dans și multă tequila

După ce acest moment a trecut cu bine, Ramona s-a aranjat așa cum doar ea știe să o facă și a plecat la distracție. Vedeta le-a arătat prietenilor din online restaurantul în care a mâncat, precum și meniul din Paris, dar și cât de gustoasă e tequila în inima Franței și, bineînțeles, cât de frumos și-a unduit trupul.

Blonda nu aruncă cu banii

Cu puțin timp, ea a spus că nu face parte din categoria femeilor care aruncă cu banii pe prostii, pentru că preferă să viziteze toată lumea. ”Nu, nu investesc în bijuterii foarte scumpe pentru că nici nu port foarte multe. După cum se și vede nu am prea multe lucruri pe mine. Îmi este foarte simplu să port doar un inel sau doar o brățară finuță și nu dau foarte mulți bani pe pietre scumpe.

Adică nu dau bani pe pietre scumpe. Cumpăr mai mult gablonțuri dacă vrei pentru că le schimb în fiecare zi. Și atunci să stau să schimb pietrele prețioase în fiecare zi nu este combinație și nici nu stau pe o grămadă de bani”, a declarat Ramona Olaru pentru Ego.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre