Simona Ionescu / Redactor Șef

Ramona Olaru nu este apropiată de familia ei. Blonda ascunde multe secrete triste

Ramona Olaru nu este apropiată de familia ei. Blonda ascunde multe secrete triste
E una dintre cele mai frumoase prezențe din televiziune, dar nici viața Ramonei Olaru nu a fost tocmai ușoară.

Ramona Olaru are mereu glumele la ea și face o echipă senzațională cu Dani și Răzvan.

Ramona Olaru nu este foarte apropiată de cei care i-au dat viață. Blonda ascunde multe secrete

Nu s-a ferit niciodată să recunoască că provine dintr-o familie cu posibilități medii și a muncit enorm ca să se transforme din fata de la țară la diva de pe ecrane.

„Să o luăm cu începutul! M-am născut în județul Prahova, Vălenii de Munte, şi mai apoi ai mei s-au mutat într-o fermă din județul Călărași. Acolo unde am crescut şi, da, acolo am avut copilăria aia grea de mers la sapă, de jucat desculţă în noroi, de mers la cules de porumb cu ziua, de mâncat legume direct din grădină.”, a povestit Ramona Olaru pentru Diva.

„Acum comunicăm la telefon, le mai fac o vizită și cam atât”

Chiar dacă a primit o educație bună de la părinți, dar poate puțin mai dură, relațiile dintre Ramona și familie nu sunt tocmai una strânse.

Blonda evită mereu să intre în detalii, dar recunoaște că păstrează legătura cu ei și îi vizitează când poate „Părinţii mei nu au afaceri în domeniul agriculturii. […] Am o relaţie OK, normală, nu extrem de apropiată, dar nici rece. Acum comunicăm la telefon, le mai fac câte o vizită şi cam atât.”, a mai spus vedeta.

Își ține sora departe de lumina reflectoarelor

Problema se schimbă când vine vorba de sora ei, pe care însă o ține cât mai departe de ochii curioșilor. Fetele seamănă ca două picături de apă, iar Ramona o admiră și o iubește foarte mult. Vedeta a postat la un moment dat o fotografie cu ea de la botezul unuia dintre copii și s-a lăudat cu sora ei în fața tuturor.

În ceea ce-i privește pe nepoți, blonda e topită după ei și a recunoscut că se gândește din ce în ce mai mult să devină și ea mămică.  „Nu pot să cred! Șor’ mea a ajuns la al doilea copil! În cea de-a două poză încercăm să aflu secretul! … soon! ?” a scris Ramona Olaru pe Instagram în dreptul fotografiei cu sora ei și micuțul delicios.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre