Simona Ionescu / Redactor Șef

Ramona Olaru s-a ars cu ciorbă, suflă și în iaurt. A decis să-l țină pe noul iubit departe de ochii curioșilor

Ramona Olaru s-a ars cu ciorbă, suflă și în iaurt. A decis să-l țină pe noul iubit departe de ochii curioșilor
A ieșit soarele și pe strada Ramonei Olaru. După o logodnă agitată cu Cătălin Cazacu și o despărțire deloc plăcută, colega lui Răzvan și Dani și-a găsit liniștea în brațele altui bărbat. De data asta, noul iubit îl ține doar pentru ea.

Ramona Olaru trăiește una dintre cele mai liniștite perioadă din viață. Și-a găsit un iubit pe cinste, și-a cumpărat apartament de lux, iar proiectele curg.

Chiar dacă a avut o viață grea, Ramona Olaru și-a păstrat zâmbetul pe buze. Frumoasa colegă a lui Răzvan și Dani e bine acum și pe plan sentimental, pentru că și-a găsit un nou iubit. Vedeta s-a îndrăgostit, dar de data asta preferă să fie cât mai discretă cu putință privind noua sa relație. Blonda a mărturisit că acesta are afaceri atât în țară cât și în străinătate și o face foarte fericită. Cei doi au fost în trei vacanțe superbe până acum, ultima fiind la Paris.

„Mai pleacă el, mai vin eu, e ok, ne plimbăm”

„Are mai multe afaceri atât în țară, cât și în afara țării, în mai multe țări din Europa. Mă mai duc eu. Mai pleacă el, mai vin eu, e ok, ne plimbăm. La Paris (n.r. ultima destinație de vacanță în care au fost împreună). Eu mă duc pentru o zi-două, pentru că așa îmi permite timpul. Nu multe (n.r. vacanțe), trei cred. Trei pentru că a prins mult o perioadă aici”, a mărturisit Ramona Olaru, la Xtra Night Show.

Ramona Olaru și una dintre frumusețile… blănoase

Ramona și-a luat apartament de lux

Un alt motiv de bucurie al Ramonei Olaru e faptul că și-a achiziționat de curând un apartament de lux. Acesta nu este încă finalizat și preconizează că se va muta undeva, prin februarie. „Normal, da, până în vreo 300.000 €. Dacă îl iei acum, pentru că încă nu e gata, e mai ieftin și depinde și de suprafață, dar eu am ales unul dintre cele mai mari. Pentru că aveam nevoie, acum s-a mărit familia și probabil că o să se mai mărească.

„Mi-am mai luat doi pârși africani pitici, sunt a doua deținătoare de asemenea animale din această țară”

Mă refer la copilașii mei cu patru picioare, am două pisici, aveam un șoarece pe care îl cheamă Laurențiu. Mi-am mai luat doi pârși africani pitici, sunt a doua deținătoare de asemenea animale din această țară. Și mai vreau să-mi iau o Chinchilla, dacă vrea cineva să mi-o facă cadou, o primesc. La amenajare am un spațiu special pentru aceste terarii, pentru pisicuțe și așa mai departe”, a mai spus Ramona.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre