Simona Ionescu / Redactor Șef

Ramona Olaru, surprinsă de mărturisirea în direct a fostului iubit. Toți au rămas uimiți

Ramona Olaru, surprinsă de mărturisirea în direct a fostului iubit. Toți au rămas uimiți
Cu ceva timp în urmă, Ramona Olaru și Cuza formau un cuplu și toată lumea se aștepta ca iubitul să o ducă pe frumoasa blondină la altar. N-a fost să fie, iar acum Cuza a lăsat-o fără cuvinte cu mărturisirea făcută.

O perioadă după ce s-au despărțit Ramona Olaru a încercat să-l evite pe fostul iubit, Cuza. Sunt însă colegi de platou, iar acest lucru e practic imposibil. Fostul iubit însă i-a făcut o mărturisire în direct.

Colegi de emisiune, Ramona Olaru și Cuza nu se pot abține să nu se tachineze zilnic unul pe celălalt. Iar mărturisirea pe care Cuza i-a făcut-o Ramonei Olaru l-a lăsat mască chiar și pe colegul Răzvan Simion care a reacționat: „E o relație complicată”. Nimeni nu s-a așteptat la așa ceva, așa că toată lumea s-a distrat pe cinste.

„Să știi că de când ai plecat, Ramona a progresat, e inspirație pentru multe femei”

„Ramona e la fel, vorbește doar despre foștii ei și de trecutul meu. Oricum, dacă mai lipseai o săptămână (nr. Dani Oțil), te trecea și pe tine la foști. Să știi că de când ai plecat, Ramona a progresat, e inspirație pentru multe femei. Prietenele ei îi cer sfaturi despre cum să se înțeleagă mai bine iubiții, au și mare încredere în ea pentru că majoritatea iubiților lor sunt foștii ei”, a declarat Cuza. La auzul acestor vorbe, Ramona a reacționat imediat: „Adică mi-ai luat vreo prietenă? Nu ți-e mă…, nu ți-e?”.

Ramona Olaru și Cuza își trimit săgeți

De ce s-au despărțit Cuza și Ramona Olaru

Deși e considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbizz, Ramona Olaru nu are noroc în dragoste. De ce s-a despărțit de simpaticul Cuza de la „Noaptea târziu” după ce doi ani s-au chinuit să găsească un numitor comun? Aproape de doi ani am fost împreună. O relație foarte frumoasă. Nepotrivire de caracter, la propriu. Aveam fiecare viziuni diferite, inclusiv despre masa asta. M-am îndrăgostit de opusul meu și fix asta a fost povestea.

„Stăteam și ne contraziceam până când ne lua somnul”

Aveam păreri diferite în aproape orice, lucru care a provocat conflicte. Niște neînțelegeri, niște confruntări, din nimicuri. Stăteam și ne contraziceam până când ne lua somnul. Cam asta a fost. Păstrăm legătura, ne vedem în fiecare duminică, lucrăm împreună în continuare. Relația a rămas una umană, una profesională și una de bun simț și respect, chiar dacă intensitatea despărțirilor și suferința a fost una puternică”, i-a spus Cuza lui Radu Țibulcă, la „Vin de-o poveste”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre