Simona Ionescu / Redactor Șef

Ramona Olaru visează să fie „boss”: „M-am apucat de niște combinații”

Ramona Olaru visează să fie „boss”: „M-am apucat de niște combinații”
Când a venit pentru prima dată în platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, Ramona Olaru era total diferită.

Ramona Olaru nu mai e fata de la țară, s-a transformat într-o lady. Banii nu mai sunt o problemă pentru ea.

Ramona Olaru s-a emancipat. S-a apucat de „niște businessuri micuțe, proprii, niște combinații”

Și-a dorit enorm să lucreze în televiziune și visul i s-a împlinit. Ramona Olaru e mulțumită de felul în care a evoluat și s-a apucat de afaceri. „Am mers pe principiul «ce n-am avut când am fost mică să dobândesc când sunt mare». Și în continuare fac treaba asta, dar nu uit niciodată de unde am plecat.

Ăsta e principiul pe care merg și cred că se vede, eu nu uit niciodată de unde am plecat. Să fiu altfel sau să mă port altfel decât sunt. M-am apucat de niște businessuri micuțe, proprii, niște combinații, ca să se știe, la care adaug puțin din popularitatea mea.

Când oamenii spun că nu le place varianta mea, într-un fel, în suflet, m-a deranjat, dar am continuat să fiu aceeași, să nu schimb nimic de la mine, doar ca să plac cumva. Ca să fiu pe placul cuiva. Nu, niciodată. Am mers înainte. Dar nu spun că nu m-au durut unele lucruri”, a declarat Ramona Olaru pentru Cancan.

La Neatza totul îi merge din plin

E foarte adevărat că muncește mult, dar nu se plânge, mai ales că și salariul pe care-l primește de la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani e mai mult decât ar fi sperat vreodată. „În momentul de față, la Neatza suntem într-o mărire continuă a echipei, suntem mulți și tot mai vrem pentru că, știm bine, programul este de patru ore.

Dacă suntem plătiți bine? Pot să spun doar că ne-am îmbogățit! Ne-am îmbogățit cu toții. Uită-te la mine, am venit de la țară și acum sunt o lady”, s-a destăinuit vedeta. Totul e perfect și pe plan amoros, vedeta așteptând să fie cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre