Simona Ionescu / Redactor Șef

Răsturnare de situație în cazul Adrian Pop. Ce zic medicii legiști

Răsturnare de situație în cazul Adrian Pop. Ce zic medicii legiști
Bucătarul Adrian Pop, imaginea Selgros, a murit după ce a ajuns în comă la spital în urma unui incident care s-a petrecut în curcumstanțe bizare. Acum, medicii legiști au venit cu o concluzie. A avut loc o adevărată răsturnare de situație în cazul lui Adrian Pop.

Adrian Pop a ajuns la Spitalul Judeţean Cluj, secţia de Neurochirurgie, după ce a avut loc o altercație la o petrecere la care acesta ar fi participat sâmbătă seara, pe 13 martie. Până acum s-a crezut că bucătarul a fost bătut, astfel ajungând în comă la spital. Medicii legiști însă contrazic totul, într-o răsturnare de situație uimitoare în cazul Adrian Pop.

Răsturnare de situație în cazul Adrian Pop. Medicii legiști spun că ar fi căzut 

Medicii legiști din Cluj au precizat că lovitura suferită de Adrian Pop s-ar fi putut produce de la o căzătură. „În urma constatării medico-legale efectuată de către medicii legiști din cadrul Institutul de Medicină Legală Cluj, a rezultat faptul că leziunile traumatice cranio-cerebrale s-au putut produce prin cădere de la același nivel, acestea punând în primejdie viața victimei”, spune un comunicat al poliției. 

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală, sub coordonarea procurorului de caz. În vederea continuării cercetărilor, au fost preluate imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate pe clădire.

Un prieten l-a văzut în viață ultima oară 

Ultimul prieten care l-a văzut în viață pe Adrian Pop, este N.M. Acesta a declarat că celebrul bucătar l-a sunat pentru a veni să îl ia cu mașina. La un moment dat, după ce au consumat alcool, au încins un concurs de skandenberg, concurs câştigat de chef Adi Pop. Ulterior, Adrian Pop e ieşit afară cu unul dintre invitaţi. „Era unul mai mare și tatuat. Am aflat că era cumnatul polițistului Marchiș, sărbătoritul. Nu părea să fie scandal sau supărare. Cert este că la un moment dat, chef Adrian Pop a ieșit afară, urmat de persoana respectivă. El nu fuma și m-am gândit că poate iasă să discute. Nu au trecut nici 30 de secunde și persoana respectiv și-a băgat capul pe ușă și a zis ceva de genul: haideți luați-vă bucătarul sau bucătarul e la pământ. Ceva de genul ăsta”, a declarat N. M.

În tot acest timp, polițiștii au dispărut. „Eu am ieșit afară să îl ajut. Eram cu patronul de la localul respectiv. El se chinuia să respire. Era vânăt la față și îi curgea sânge de după ureche. Am sunat la 112, iar ambulanța a venit foarte repede. În schimb, cei din local au dispărut fără urmă și fără să zică ceva. Fără să ne întrebe dacă să ne ajute cu ceva. Și-au luat hainele și au plecat”, a mai declarat prietenul N.M.

Foto: Facebook

Laurette ajunge la cuțit. A rămas cu sechele grave în urma bătăii

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre