Simona Ionescu / Redactor Șef

Războinicul Blaze s-a întors acasă. S-a lăsat cu lacrimi și suspine

Războinicul Blaze s-a întors acasă. S-a lăsat cu lacrimi și suspine
Vloggerul Blaze, pe numele său adevărat Godspower Morris Okpata a revenit în România, după ce a fost eliminat de la Survivor România. Cine l-a așteptat la aeroport.

Copilăria lui Blaze nu a fost deloc ușoară, dar odată ce a venit în România, viața i s-a schimbat radical.

Războinicul Blaze s-a întors acasă. S-a lăsat cu lacrimi și suspine

Simpaticul Blaze a devenit cunoscut României odată cu participarea la emisiunea Mireasa, unde și-a cunoscut viitoarea soție, pe frumoasa Izabela. Stăpân pe el și extrem de optimist, el a acceptat provocarea de a face parte din echipa Războinicilor la Survivor România, unde a făcut o figură extrem de bună.

A fost la un pas să intre în marea finală și a rămas puțin dezamăgit pentru că a fost eliminat, însă Blaze nu a muncit degeaba. Potrivit informațiilor apărute în presă, fiecare Războinic ar fi primit câte 1000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în show-ul de la Pro TV.

La o scurtă socoteală, Blaze ar fi încasat un total de 20.000 de euro. Momentul în care vloggerul a ajuns acasă a fost extrem de emoționant. Blaze și Izabela au avut lacrimi în ochi, s-au îmbrățișat și s-au sărutat minute în șir, apoi tânărul a făcut fotografii cu fanii.

Cine este Blaze

Războinicul a văzut lumina zilei în Nigeria, în orașul Portharcourt, și provine dintr-o familie numeroasă. Copilăria sa nu a fost deloc ușoară, dar în 2015 el s-a decis să vină în România și a ajuns în țara noastră cu o bursă de studii la Universitatea Maritimă din Constanța, apoi a ajuns în București, pentru a urma masteratul.

„Am încercat să fac ceva diferit, după patru ani de inginerie”

,,Am 26 de ani și sunt din Nigeria, am venit în România în 2015, am avut o bursă de studii. Am studiat la Constanța, la Marină. Am decis să mă mut în București să fac masterul la Universitate, la Administrarea afacerilor. Am încercat să fac ceva diferit, după patru ani de inginerie, am vrut să fac ceva diferit. Am început să fac vlog. A fost greu, mai ales când aveam examen mâine, dar eu trebuia să postez ceva pe YouTube sau social media”, a povestit Blaze cu ceva timp în urmă pentru Viva.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre