Simona Ionescu / Redactor Șef

Răzvan Fodor, despre începuturile relației cu Irina și gluma cu pâlnia. Râzi cu lacrimi

Răzvan Fodor, despre începuturile relației cu Irina și gluma cu pâlnia. Râzi cu lacrimi
Soț și tată dedicat, actorul Răzvan Fodor recunoaște că la începutul relației cu frumoasa sa soție, Irina, reușea să-i facă acesteia tot felul de „glume proaste”. A povestit acum cum a fost cea cu pâlnia.

Mai sincer ca niciodată, Răzvan Fodor a povestit în ultimul său podcast despre glumele nesărate pe care i le făcea Irinei Fodor. Rar s-ar fi gândit alți bărbați la așa ceva.

„Diferența de vârstă dintre noi este de 14 ani, iar eu fiind vulpoi bătrân și cumva în gardă, nu mai vroiam să mă mai bag în nici o relație. În nimic care să mă facă să sufăr.

Irina a trecut testul India

Durează până  te combini, trebuia să ieși, să ai toleranță, să fii îngăduitor și eu nu mai credeam în nimic, nu mai aveam forță. dar totuși am dat o șansă relației și am intrat abrupt, după ce ne-am ținut de mână și ne-am sărutat.

De atunci începi o relație, nu? I-am spus la scurt timp dacă vrea să meargă cu mine într-o vacanță în India.

A suportat cu mine o lună de zile hardcore și elefanți și mers pe jos și mâncat cu mâna de pe stradă și dormit în niște locuri… Puteai să ai toți banii din lume că tot nu aveai unde să te cazezi”, a povestit Răzvan Fodor.

„Ne-am mutat împreună, în apartamentul meu”

Răzvan Fodor, despre începuturile relației cu Irina Fodor

După ce Irina „a trecut testul India”, Răzvan și frumoasa lui iubită s-au mutat împreună, iar ce a urmat nu va fi uitat niciodată de niciunul dintre parteneri. „Ea era studentă la jurnalism și ne-am mutat împreună în apartamentul meu și cumva trebuia să detensionez situația.

Și atunci, eu, mai idioțel fiind, ea fiind tocilară… aveam un amărât de facebook și youtube. Și am găsit o glumă foarte proastă, care între timp a devenit virală. Pui un pariu cu cel din fața ta și spui:

„Am zis că dacă duce și gluma asta proastă, mai am o șansă”

Băi, dacă îți pun o pâlnie la curea și un ban pe frunte, o să fie greu să-ți cadă banul în pâlnie. M-am organizat bine în bucătărie, unde aveam sticle de vin, apă, suc. Și cum era ea tocilărică, avea și ochelari de vedere, a făcut treaba asta.

Și efectiv tot ce era pe masă am turnat în pâlnie… și am rămas plăcut surprins că i-a plăcut și am râs în hohote. Am zis că dacă duce și gluma asta proastă, mai am o șansă”, i-a povestit Fodor lui Răzvan Exarhu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri