Simona Ionescu / Redactor Șef

Răzvan Simion a dat-o pe spate pe Daliana Răducan în noaptea de Revelion. Surpriză uriaşă

Răzvan Simion a dat-o pe spate pe Daliana Răducan în noaptea de Revelion. Surpriză uriaşă
Răzvan Simion a început anul cum nu se poate mai bine. Îndrăgostit iremediabil de Daliana Răducan, prezentatorul a dat vestea ce mare.

Daliana Răducan și Răzvan Simion sunt de nedespărțit și bat clopotele de nuntă. Răzvan a așteptat, a văzut că e femeia pe care și-a dorit-o dintotdeauna, a pregătit totul în detaliu, iar în noaptea de Revelion a făcut pasul cel mare. I-a dăruit brunetei inelul de logodnă și a cerut-o în căsătorie, mărturisindu-i dragostea pe care i-o poartă.

Prietenul lui Dani Oțil a postat un videoclip în care apare alături de Diana, frumoasă ca o prințesă și i-a făcut viitoarei sale mirese cea mai frumoasă declarație de dragoste. A fost arătat și inelul, o bijuterie cu diamante.

Are însă un fundament solid, ca și diamantul care ne unește începând de astăzi, sufletele

În 2023 aleg să fiu mai liber ca niciodată și să traiesc acest sentiment alături de Daliana, creator de frumos în viața mea.

Am ales cel mai frumos inel de logodnă pentru a-i aduce zilnic aminte de razele de lumină pe care le aduce în viața mea. Relația noastră nu este perfectă, nici nu cred in perfecțiune. Are însă un fundament solid, ca și diamantul care ne unește începând de astăzi, sufletele.

Acest fundament vine din valori umane, din respect, reciprocitate, prietenie si unicitatea fiecăruia dintre noi pentru celălalt. Așa cum trandafirul Micului Prinț a ramas unic pentru el, chiar și când a aflat că lumea este plină de trandafiri similari. Diamantul are cea mai mare duritate, dar este în același timp, fragil. Se poate fisura dintr-o neatenție. De aceea, fiecare dintre noi trebuie să conștientizeze valoarea trandafirului său unic.

Vă doresc un an 2023 plin de creativitate în care să vă făuriți binele în toate domeniile vieții voastre. “Acolo unde trăiesc oamenii cresc cinci mii de trandafiri într-o grădină… și cu toate astea nu găsesc ce caută… dar totuși ce caută poate fi găsit chiar și într-un singur trandafir…”, au fost cuvintele lui Răzvan Simion.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre