Simona Ionescu / Redactor Șef

Răzvan Simion, în casa unui celebru traficant de droguri! Foto

Răzvan Simion, în casa unui celebru traficant de droguri! Foto
Vacanța în Mexic a lui Răzvan Simion cu aleasa lui, Daliana Răducan, s-a desfășurat în locuri neașteptate și spectaculoase. Cei doi au pozat în haine de epocă, în grajdul de cai, iar imaginile pare sunt rupte dintr-o telenovelă.

Daliana Răducan și Răzvan Simion sunt de nedespărțit și bat clopotele de nuntă. Răzvan a așteptat, a văzut că e femeia pe care și-a dorit-o dintotdeauna, a pregătit totul în detaliu, iar în noaptea de Revelion a făcut pasul cel mare. I-a dăruit brunetei inelul de logodnă și a cerut-o în căsătorie, mărturisindu-i dragostea pe care i-o poartă.

Apoi, prietenul lui dani Oțil a plecat cu iubita sa în Mexic. Cei doi s-au cazat într-un resort – sculptură, un loc unde desăvârșirea spirituală e pusă pe primul loc, iar arta e alături.

Daliana Răducan l-a dus pe Răzvan Simion acasă la Pablo Escobar

Daliana Răducan e cea care a dezvăluit lumii imagini din vacanta de paradis pe care o are alături de acum logodnicul ei. Pasionați de artă și arhitectură, cei doi au început să viziteze locuri interesante. Au ajuns acasă la Pablo Escobar, iar Daliana Răducan nu s-a putut abține să nu posteze și să nu explice.

„Casa Malca a fost odată deținută de Pablo Escobar”, scrie Daliana Răducan, arhitectă. Locația este acum transformată în muzeu de artă contemporană, iar lucrările ce se pot vedea acolo sunt cu adevărat senzaționale. Asta, pe lângă arhitectura locului, cu adevărat ieșită din comun, cu spatii largi, tavane super înalte, finisaje din beton etc.

Cine a fost Pablo Escobar

Pablo Emilio Escobar Gaviria (1943 – 1993) a fost un celebru baron al drogurilor columbian, care la apogeul carierei sale deținea 80% din traficul de cocaină din SUA.

Supranumit „regele cocainei”, Escobar este cel mai bogat criminal din istorie, acumulând o avere netă estimată la 30 de miliarde de dolari în momentul morții sale – echivalentul a 70 de miliarde de dolari din 2022 – în timp ce cartelul său de droguri a monopolizat comerțul cu cocaină în Statele Unite în anii 1980 și la începutul anilor 1990.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre