Simona Ionescu / Redactor Șef

Reacția uluitoare a Paulei Seling atunci când a fost întrebată despre divorțul de Radu Bucura

Reacția uluitoare a Paulei Seling atunci când a fost întrebată despre divorțul de Radu Bucura
Cu puțin timp în urmă a bubuit știrea că Paula Seling s-ar fi despărțit de bărbatul cu care a stat 17 ani, Radu Bucura. Iată primele declarații ale vedetei.

Au trăit o frumoasă poveste de dragoste, au fost trup și suflet unul pentru celălalt, dar Paula Seling și Radu Bucura au ales să meargă pe drumuri diferite.

Paula Seling a dat din casă. Iată ce a spus despre divorțul de Radu Bucura

Celebra cântăreață Paula Seling a fost întotdeauna discretă în ceea ce privește viața personală, de aceea nici în ceea ce privește despărțirea de Radu Bucura nu a spus nimic. Invitată în podcastul lui Horia Brenciu, ea a dat de înțeles că cei doi nu mai sunt împreună. Paula a vorbit de colaborarea frumoasă pe care a avut-o cu soțul său, care i-a fost manager o perioadă și a avut doar cuvinte frumoase despre fostul partener de viață.

„Și la Eurovision, el a fost autorul ideii pianului de sticlă, care cumva, cu dublu capăt”

„Am lucrat foarte multe lucururi frumoase împreună, multe videoclipuri, multe piese, multe momente. Și la Eurovision, el a fost autorul ideii pianului de sticlă, care cumva, cu dublu capăt, care a fost ca o emblemă pentru noi atunci, în 2010.

El s-a ocupat o foarte mare perioadă de timp de ceea ce a însemnat bookingul meu și am fost, într-adevăr, parteneri de afaceri’, i-a a mărturisit Paula Seling lui Horia Brenciu.

Radu Bucura, reținut în declarații

Nici Radu Bucura nu le-a spus jurnaliștilor care l-au contactat nimic din ceea ce ar fi vrut, dar și din declarația sa reiese că cei doi au ales să pună punct relației.

„Da, este adevărat, nu mă mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupă de concerte și tot ce este nevoie. Găsiți numărul lui pe site, puteți să sunați acolo să aflați tot ce aveți nevoie cu privire la activitatea profesională a Paulei. În rest, nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală, detaliile din viața privată rămân private.”, au fost cuvintele bărbatului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre