Simona Ionescu / Redactor Șef

Regele Charles, cel mai aprig apărător al lui Kate Middleton. Suveranul amenință cu „legea revoltei”

Regele Charles, cel mai aprig apărător al lui Kate Middleton. Suveranul amenință cu „legea revoltei”
Regele Charles o „protejează” pe Kate Middleton împotriva oricărui membru al familiei regale care se întreabă când se va întoarce la îndatoririle regale. El amenință cu „legea revoltei” împotriva oricui vorbește negativ despre Prințesa de Wales, susține un autor regal.

Regele Charles a devenit cel mai aprig apărător al lui Kate Middleton. Suveranul este mândru de nora sa și a amenințat cu „legea revoltei” orice persoană care îndrăznește să spună lucruri nepotrivite despre ea.

Kate, criticată pentru că nu și-a asumat partea ei de povară regală

Kate, apărată de regele Charles

Fox News Digital a vorbit cu Christopher Andersen, autorul cărții „The King”, despre rolul mai protector al lui Charles față de nora sa. Anderson crede că devotamentul regelui de a o susține pe Kate în cadrul palatului ridică semne de întrebare în familia regală.

„Există persoane din interiorul și din afara palatului care au criticat-o pe Kate de-a lungul anilor, înainte de diagnosticul ei, pentru că se presupune că nu și-a asumat partea ei de povară regală. Pentru că nu a mers la fel de multe tăieri de panglici, inaugurări de spitale și dezveliri de plăci ca răposata regină Elisabeta a II-a, regele sau prințesa Anne, de exemplu.

„Riscă să li se citească legea revoltei de către rege dacă îndrăznesc să rostească o silabă negativă despre Kate”

Întotdeauna a fost alegerea lui Kate să acorde prioritate bunăstării copiilor ei în detrimentul îndatoririlor regale. În trecut, Charles a rămas tăcut în legătură cu acest lucru și a permis ca tirul de pe margine să continue. Dar nu mai este cazul. Acum, regele nu mai suportă nicio critică la adresa lui Kate, punct.

Alți membri ai familiei regale și curteni deopotrivă știu că riscă să li se citească legea revoltei de către rege dacă îndrăznesc să rostească o silabă negativă despre Kate. De asemenea, Charles a spus clar că toată lumea ar trebui să se retragă în ceea ce privește momentul și modul în care ea revine la un program public complet.”, a spus Andersen pentru Fox News Digital.

Regele Charles, impresionat de curajul lui Kate Middleton

Regele i-a acordat nurorii sale cea mai înaltă distincție

Atât Regele Charles, cât și Kate Middleton s-au luptat în același timp cu diagnosticele de cancer. Aceste rezultate au venit după ce intervențiile chirurgicale au dezvăluit că fiecare dintre ei avea boala. Christopher Andersen a susținut pentru Fox News Digital că boala lui Middleton l-a afectat în mod privat pe Charles.

El o găsește „curajoasă”, după cum sugerează autorul. „Charles a fost mișcat până la lacrimi de uimitorul anunț video al lui Kate că are cancer. Regele o vede, într-un cuvânt, curajoasă. De asemenea, el știe mai bine decât oricine că viitorul monarhiei este, într-o măsură considerabilă, în mâinile ei.

Regele Charles i-a acordat lui Kate cea mai înaltă distincție

Ea nu este doar soția unui viitor rege, ci și mama unui viitor monarh. Kate a demonstrat, de asemenea, că este de neclintit loială familiei regale și fără reproșuri, lucruri pe care nu le poate spune întotdeauna despre alți Windsor.

Prin urmare, regele și-a arătat aprecierea acordându-i lui Kate cea mai înaltă distincție pe care o putea acorda, făcând-o prima regală numită vreodată în Ordinul Companionilor de Onoare. (…) Regele a precizat că tot ceea ce Kate simte că are nevoie, va primi”, a mai spus Andersen.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre