Simona Ionescu / Redactor Șef

Regele farselor s-a îndrăgostit! Cine e femeia care a reușit să-i fure inima

Regele farselor s-a îndrăgostit! Cine e femeia care a reușit să-i fure inima
Unul dintre cei mai cunoscuți actori, cunoscut ca și regele farselor pentru năzbâtiile pe care le făcea altora, Gabriel Fătu s-a liniștit. E îndrăgostit, iubește și e iubit.

După două căsnicii eșuate, regele farselor s-a îndrăgostit nebunește de o frumusețe de brunetă, alături de care a fost surprins la malul mării. Alături de cei doi a fost și fiica lui Gabriel Fătu, semn clar că lucrurile merg în direcția dorită.

Gabriel Fătu are acum lângă el o iubită splendidă, care se pare că iubește mult copii, pentru că îndrăgostiții au plecat să se distreze și cu fiica actorului. Ei au fost surprinși de paparazzi Wowbiz și păreau extrem de fericiți. Alina, iubita lui Gabriel a fost alături de regele farselor și de Revelion, când cei doi au petrecut în Spania.

Într-un singur an și divorț și cununie

Prima femeie pe care a dus-o la altar a fost regizoarea Chris Simion, dar cei doi și-au spus adio după 13 ani de relație. S-au despărțit în februarie, iar în noiembrie actorul s-a căsătorit cu Georgiana Stancu. Nici de data asta n-a mers, iar cei doi și-au spus adio după doar doi ani. Gabriel Fătu a mărturisit atunci că unul dintre motive a fost faptul că era mult prea mult plecat de acasă, iar soția n-a mai suportat.

Gabriel Fătu, la mare cu noua iubită și fetița

„A fost o problemă cu timpul. E greu să înțelegi. Vrei weekenduri, iar la noi atunci se joacă”

„E important să nu repeți greșelile trecutului. Am încercat să nu repet greșelile trecutului și să fiu implicat. A fost o problemă cu timpul. E greu să înțelegi. Vrei weekenduri, iar la noi atunci se joacă. Lunea e zi liberă în teatru, când toți ceilalți se duc la serviciu”, s-a destăinuit atunci actorul.

„Noi suntem ca frații. Avem o prietenie frățească”

Cu ceva timp în urmă au existat zvonuri potrivit cărora Gabriel Fătu ar fi avut o relație de iubire cu frumoasa Anca Țurcașiu. Cântăreața a dezmințit totul, subliniind faptul că cei doi sunt doar colegi foarte buni, dar nimic mai mult.

„Noi suntem ca frații. Avem o prietenie frățească. Ne-am apropiat foarte tare pentru că avem un spectacol împreună în care jucăm. Am fost în turneu, ne-am împrietenit. De aceea ne-am dus și împreună la sală.

Suntem colegi și prieteni foarte buni. Asta nu înseamnă că nu avem voie să postăm fotografii. Nu înseamnă că avem ceva. (…) Nu pot să mă mai văd cu nimeni, că spune lumea că avem ceva”, a mărturisit artista.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre