Simona Ionescu / Redactor Șef

Reghecampf junior a ajuns la spital. Ce se întâmplă acum cu fiul cel mare al antrenorului

Reghecampf junior a ajuns la spital. Ce se întâmplă acum cu fiul cel mare al antrenorului
Luca, cel mai mare fiu al lui Laurențiu Reghecampf a trecut prin  momente foarte grele. Medicii au făcut adevărate minuni.

Vestea a fost dată fanilor chiar de Luca, care a postat pentru prietenii din online o fotografie în care are mâna în ghips și apare alături de medicul care l-a salvat.

Luca nu a spus ce i s-a întâmplat, însă i-a adus mulțumiri medicului care a avut grijă de sănătatea lui. „Vă exprim toată recunoștința și mulțumirea mea pentru tot ajutorul pe care mi l-ați acordat! Vă sunt recunoscător pentru profesionalism, atenție și implicarea acordată. Sunteți un om extraordinar, un doctor de excepție!”, este mesajul postat de Luca, pe rețelele sociale.

Luca Reghecampf și medicul care l-a operat

I-a dat inelul Asianei Peng

Pe de altă parte, Luca, îndrăgostit iremediabil de Asiana Peng, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste, a cerut-o în căsătorie și i-a dat inelul de logodnă. Mama Asianei însă s-a revoltat, mărturisind că nu a știut nimic despre acest moment important din viața fiicei sale.

„Vă invit cu toată dragostea să vă strângeți în ședință cu nurori de valori și să puneți mână de la mână toți din familia extinsă și să-i faceți nunta la DA. Luca Reghecampf, copilul, săracul, nu-i multimiliardar, dar zice că ar face-o, dar nu are cu ce!”, a fost reacția mamei Asianei.

„În afară de faptul că la mine în casă Luca a cerut-o de soție pe Asiana, eu nu știu nimic”

„Sunați-o pe doamna Pffeifer și pe tatăl copilului, care e în Azerbaidjan, dacă vreți să aflați de nuntă! Eu, cel mult, aș fi soacră mică! Eu nu mă ridic la valorile și starurile de multimiliardari! Dar nici să-mi terfelească imaginea fiicei mele nu-mi convine! Eu sunt născută în 1973.

La 49 de ani, am noțiunea de familie. Sunt măritată cu un cetățean chinez, dar sunt cetățean român, ortodox. Și Asiana mea e născută în Caransebeș, nu la Deva, cum s-a scris. În afară de faptul că la mine în casă Luca a cerut-o de soție pe Asiana, eu nu știu nimic! Văd doar că mulți miliardari sunt tare ocupați cu fallow the money și bunăstarea lor”, a declarat Silvana Peng, anul trecut.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre