Simona Ionescu / Redactor Șef

Regina Camilla este cea mai fericită când se lăfăie în blugi. I-a trebuit un an să se obișnuiască cu fabuloasa garderobă regală

Regina Camilla este cea mai fericită când se lăfăie în blugi. I-a trebuit un an să se obișnuiască cu fabuloasa garderobă regală
Regina Camilla n-a fost niciodată o împătimită a hainelor sofisticate, fiind îndrăgostită de hainele țărănești și de blugi. Și nici nu a dat vreodată un semn că ar vrea să urmeze tendințele modei.

Și, totuși, regina Camilla a fost obligată să ia moda în serios când a devenit soția lui Charles, dar mai ales de când a devenit regină. Dar sufletul tot la blugi i-a rămas.

În Franța, regina Camilla a dat o lecție despre eleganță

Cu alte cuvinte, regina Camilla a parcurs un drum lung într-un interval scurt de timp ca să arate perfect. Și a fost recunoscută ca elegantă poate pentru prima dată când a făcut vizita de stat în Franța. Fie că a fost vorba de ținuta roz Barbie purtată când a ajuns în țară sau de rochia Dior albastră care i-a venit perfect la recepția oferită de președintele Franței, toată lumea a fost de acord că regina Camilla a arătat perfect.

Pe de altă parte însă, Camilla, deși știut întotdeauna cum să se îmbrace, în special atunci când a fost invitată la evenimente sociale grandioase. Dar asta nu este același lucru cu a gestiona o garderobă vastă și scumpă. Sursele spun că regina ar fi avut nevoie de un an întreg pentru a-și contura propria imagine, pentru a lua în considerare diferitele cerințe care i se vor impune și apoi pentru a se îmbrăca pe măsură.

Regina Camilla devine din ce în ce mai elegantă. Sursă foto: usmagazine.com

De ce a ales pălăriile cu pene

Se spune că pentru a se asigura că e văzută așa cum trebuie, regina Camilla a început să poarte acele pălării mari. Poate o alegere mult mai ușoară decât hainele, iar Bruce Oldfield, care a devenit unul dintre designerii ei de couture preferați, i-a fost de mare ajutor. „Ani de zile, Camilla a refuzat tot ce era roz, în parte pentru că avea impresia că lui Charles nu-i va plăcea, preferând în schimb crem, albastru moale și verde”, a mărturisit acesta.

După multe încercări a designerului, Camilla a cedat, iar regelui Charles s-a dovedit că i-au plăcut ținutele și culorile alese, mărturisind că soția lui arată minunat. De aici și încrederea pentru ținuta roz, pentru vizita ei în Franța.

Multă vreme a optat pentru rochii de culoare albastru închis

Sursele spun că a existat o altă schimbare în abordarea ei atunci când a devenit regină. Până atunci era rareori văzută în alte culori decât albastru închis. Chiar și așa, se spune că aceasta preferă și acum, chiar și la ocazii, să meargă încălțată în pantofi confortabili. Deși se spune că nu-i place să meargă pe tocuri înalte, a trecut și peste acest aspect. O dovadă  în plus că face orice poate ca să-și vadă soțul fericit.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre