Simona Ionescu / Redactor Șef

Regina Elisabeta a lansat un anunț de angajare. Iată cât plătește

Regina Elisabeta a lansat un anunț de angajare. Iată cât plătește
E probabil cel mai vânat post din Marea Britanie. Chiar dacă nu promite un câștig colosal ci doar „onorabil”, poziția în sine e ceva la care oameni din întreaga lume visează. Are legătură cu Regina Elisabeta.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii caută să angajeze asistent. Și e grabă mare să îl găsească. Postul va fi disponibil începând cu luna viitoare, însă doritorii trebuie să ţină cont de faptul că angajarea va fi făcută pe o perioadă determinată, mai exact de doi ani, până în ianuarie 2023.

Palatul Buckingham a făcut anunțul de angajare și, odată cu el, condițiile necesare pe care trebuie să le îndeplinească candidații, dar și salariul. Acesta va fi oferit în funcţie de experienţă, însă poate ajunge până la 35.000 de lire anual, adică ar fi undeva la aproape 3000 de lire sterline pe lună. Programul de lucru este de luni până vineri.

Anunţul de angajare a fost postat pe o cunoscută platformă de recrutare din Marea Britanie. Deja câteva sute de persoane au aplicat pentru râvnitul loc de muncă de la Palatul Buckingham, scrie presa britanică.

Condiție obligatorie la angajare

Se caută un asistent sau o asistentă, nu contează prea mult sexul viitorului angajat, ci cunoștințele sale în a o ajuta pe Regina Elisabeta a II-a să îşi gestioneze agenda extrem de încărcată, dar şi corespondenţa online. Asistentul va avea printre sarcinile de serviciu redactarea scrisorilor și va ajuta inclusiv la coordonarea îndatoririlor guvernamentale.  Sunt o serie de condiții obligatorii pe care candidații trebuie să le întrunească. Una e că asistentul personal al Reginei să aibă disponibilitatea de a călători oricând, la orice oră.

„Este cu mediu de lucru cu ritm rapid și veți avea responsabilități încă din prima zi. Cu toate acestea, veți face față provocării și veți fi mândri de rolul pe care îl veți avea”, scrie în anunțul de angajare.

Regina a fugit de COVID-19 la Windsor

În vârstă de 94 de ani, Suverana a apărut, recent, pentru prima oară, în public cu mască de protecție. Aceasta a depus o coroană de flori la mormântul Eroului Necunoscut din Westminster Abbey. Buchetul a fost format din orhidee şi mirt, inspirat din cel avut la nunta sa.

De când a început pandemia de coronavirus, Regina Elisabeta a II-a a stat la Castelul Windsor, în izolare, tocmai pentru a fi protejată de o eventuală infectare. Mai mult, Regina şi Prinţul Filip îşi vor petrece Crăciunul tot aici, pentru prima dată în peste trei decenii. În mod normal, cuplul petrecea sărbătorile de iarnă în estul Angliei, la reşedinţa din Sandringham, alături de alţi membri ai familiei.

Sursa foto: Instagram

Din culisele orgiei din Bruxelles. Șeful bordelului LGBT se distra de doi ani cu politicieni și diplomați importanți

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre