Simona Ionescu / Redactor Șef

Cel mai mare regret al Iulianei Luciu. Sora Nicoletei Luciu a luat-o de la zero, dar rezultatul e fabulos

Cel mai mare regret al Iulianei Luciu. Sora Nicoletei Luciu a luat-o de la zero, dar rezultatul e fabulos
A jucat în telenovele, e superbă în show-uri de televiziune, dar puțini sunt cei care știu că sora Nicoletei Luciu, Iuliana, are în suflet un regret imens.

Iuliana Luciu e acum pe cei mari. După ce a luat totul de la zero, a fost extrem de conștiincioasă și a învățat, acum se bucură de rezultat. Chiar și așa, are un mare regret.

Iuliana Luciu a devenit un DJ cunoscut și apreciat, care a început să presteze și peste hotare, sub numele de Lucille. Ea a mărturisit într-un interviu recent că a iubit muzica de copil, dovadă că a și cântat o perioadă, iar acum e fericită că și-a împlinit visul. Chiar și așa, are un regret imens: că nu are o voce ca a lui Whitney Houston.

„Cu toate că sunt la început, am avut plăcerea să călătoresc ca DJ, să întâlnesc public din toate părțile lumii”

„Pasiunea pentru muzică a fost de mică. Iubesc muzica și provocările. Am văzut câte emoții se transmit prin muzică și am vrut să primesc energia frumoasă a oamenilor care se distrează și să le transmit și eu din energia mea. Așa a luat naștere Lucille.

Iuliana Luciu, un DJ care atrage privirile

Am început să fac cursuri de dj-ing, am învățat totul de la zero, ce face fiecare buton de pe player și mixer. Așa am descoperit cât de mult îmi place să mixez. Am luat aceste cursuri în serios pentru că sunt profesionistă din fire. Cu toate că sunt la început, am avut plăcerea să călătoresc ca DJ, să întâlnesc public din toate părțile lumii.

„Cel mai mare regret al meu este că n-am o voce ca a lui Whitney Houston”

Și să văd cum se bucură de muzica mea și că se distrează pe ea, exact ce mi-am dorit, dar și să intru în contact cu industria muzicii electronice, să întâlnesc artiști și DJ, precum și să lucrez cu diverși producători din România, dar și din străinătate. (…)

Cel mai mare regret al meu este că n-am o voce ca a lui Whitney Houston, de exemplu. (…) Am renunțat (la muzică) pentru că la momentul acela am simțit ca nu mă mai caracterizează proiectul din care făceam parte. A fost alegerea mea”, a spus sora Nicoletei Luciu.

„Cei mai mult vorbesc cu ei pe videocall”

Dezamăgită de cele mai multe ori de cei pe care i-a considerat prieteni, Iuliana are o relație senzațională cu Nicoleta, iar pe micuții surorii sale îi adoră. „Vorbim zilnic. Ne vedem mai rar pentru că ea stă la Miercurea Ciuc, eu am proiecte în București și gig-uri ca Lucille în țară, dar și în străinătate. Petrec timp cu nepoții când reușesc să ajung în Miercurea Ciuc, dar cel mai mult vorbesc cu ei pe video call”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre