Simona Ionescu / Redactor Șef

Rengle vorbește despre dedesubturile Survivor: „Leșinul face parte din programul tău. E o stare cu care te obișnuiești”

Rengle vorbește despre dedesubturile Survivor: „Leșinul face parte din programul tău. E o stare cu care te obișnuiești”
Acum o săptămână era leșinat de foame în junglă, acum se delectează cu mâncare selectă. Emil Rengle a răspuns întrebărilor fanilor.

Cu doar câteva zile a fost eliminat din cea mai dură competiție, dar Emil Rengle încă nu a ajuns acasă.

Rengle vorbește despre dedesubturile Survivor: „Leșinul face parte din programul tău. E o stare cu care te obișnuiești”

Și-a dorit mult să rămână în competiția Survivor, dar soarta nu a fost de partea lui și Emil Rengle a fost eliminat. Tânărul nu a ajuns încă în România și primul lucru pe care l-a făcut de când a plecat din competiție a fost să mănânce. În special bunătăți din patiserie și dulciuri. Și să doarmă în pat, cu o pernă, nu un ghiozdan sub cap.

„Survivor, wow ce aventură a fost! Cu bune și rele, am învățat atât de multe din această experiență, iar azi mă simt motivat și recunoscător. Zilele acestea tot ce am făcut a fost să mănânc, în special patiserie și dulciuri, și să dorm… în pat! Încă este ireal că am o pernă sub cap și nu un ghiozdan.”, a mărturisit artistul cu puțin timp în urmă.

Dezamăgit de oamenii pe care i-a întâlnit la Survivor

Pe de altă parte, Emil a mărturisit că a fost foarte dezamăgit de cei pe care i-a întâlnit la Survivor România, în special de Zmărăndescu, cu care nu a avut o relație bună pe toată perioada concursului. “ M-am întrebat cu ce am greșit. Poate dacă eram ajutat de prieteni… Dar iluzia că am avut prieteni în competiție m-a durut. Sunt dezamăgit, dar plec împăcat”, s-a destăinuit acesta.

„Da, am greșit mult și o să mai greșesc pentru că sunt om”

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri cu fanii săi, Rengle a recunoscut că a greșit și el, ca toți ceilalți concurenți. „Dacă ar fi să număr și eu cât au greșit alții… Survivor este un joc strategic și normal că am avut aliați. Cred că a fost clar care au fost grupurile în acest sezon”, a amintit acesta.

Pe de altă parte, Emil a explicat că leșinul este o stare generală când intri în Survivor. „Eu și Radu am făcut greșeala să slăbim înainte de a intra în Survivor. A patra sau a cincea zi noi leșinam primii. Oricum, leșinul face parte dintr-un mod de supraviețuire ceea ce te schimbă total. Se schimbă creierul, se schimbă tot”, a afirmat tânărul.

Emil a ajuns în România duminică seară și s-a bucurat enorm să-și întâlnească prietenii. Cum în București a nins, acesta s-a distrat pe cinste cu amicii săi, după ce s-au bătut cu zăpadă. O altă mare bucurie a fost acasă, când a fost așteptat cu masa plină și multă pizza aburindă și multe bunătăți, din care Rengle s-a înfruptat cu poftă.

Sursă foto: instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre