Simona Ionescu / Redactor Șef

Rică Răducanu, dezvăluiri teribile din culisele sportului românesc. Miroase a răzbunare…

Rică Răducanu, dezvăluiri teribile din culisele sportului românesc. Miroase a răzbunare…
Fostul portar al echipei de fotbal Rapid, Rică Răducanu, a aruncat bomba. Vedeta susține că e posibil ca toată situația grea prin care trece Simona Halep să fie din cauza unei răzbunări.

Simona nu a luat niciodată, din proprie inițiativă, medicamente interzise, spune și Rică Răducanu. Fostul portar vine cu o ipoteză nouă.

Rică Răducanu, dezvăluiri teribile din culisele sportului românesc. Miroase a răzbunare…

Într-un interviu pentru Ego.ro, Rică Răducanu face dezvăluiri șocante din interiorul sportului românesc, punctând și lucruri necunoscute dintre jucătorii de fotbal și medici. În ceea ce o privește pe Simona Halep, fostul mare sportiv susține că e posibil ca și cineva să fi vrut să se răzbune pe marea tenismenă.

„E sigur cineva din anturajul ei, e o oftică a cuiva, din zona de antrenoriat sau altcineva”

”Eu o știu bine, nu ar face ea așa. Cineva a avut un interes să îi facă rău, vreun fost antrenor sau altcineva, oameni pe care ea poate i-a gonit, nu se știe exact, vom afla. Precis, Simona nu lua de-astea, acum, la bătrânețe. E sigur cineva din anturajul ei, e o oftică a cuiva, din zona de antrenoriat sau altcineva.

I-o fi zis că e bine să ia pastila, ea o fi luat, cine știe? În general, medicii și antrenorii se vorbesc între ei, nu le spun sportivilor. Așa m-am gândit eu, Simona nu făcea ceva rău, mai ales acum când știa că se duce la un așa mare turneu, când știa că îi controlează”, susține vedeta.

„Luam, că dacă a zis domnul doctor! Dar de unde dracu să știu ce era?”

Pe de altă parte, Rică Răducanu spune că și pe vremea lui medicii le dădeau pastile, dar puține au fost momentele în care sportivii știau ce li se administrează. Și asta pentru că aveau încredere deplină în doctori. ”Și nouă ne dădeau medicii pastile, nici nu știam ce e, mă dureau toate, cădeam lat de durere. Zicea medicul: ”Ia, mă, asta!”.

Luam, că dacă a zis domnul doctor! Dar de unde dracu să știu ce era? Aveam rupturi pe la genunchi, pe la cap. Pe timpul nostru când aveai dureri mari îți ziceau medicii:” ”Hai să-ți fac o morfină!”. Și eu ziceam, ca să scap de dureri: ”Bagă, tată, morfină!”. Pe atunci nu erau teste sau nu știam. Poate că, doctorii, pentru rezultate, mai ziceau hai să le bagăm de-astea, că apoi aleargă mai tare, era interesul pentru țară, în competițiile sportive”, a mai spus Rică.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre