Simona Ionescu / Redactor Șef

Ricky Martin are ordin de restricție. Poliția îl caută pe artist

Ricky Martin are ordin de restricție. Poliția îl caută pe artist
Ricky Martin neagă acuzațiile dintr-un ordin de restricție pentru abuz domestic depus în Puerto Rico și crede că îi va fi dovedită nevinovăția.

„Suntem foarte încrezători că, atunci când vor ieși la iveală faptele adevărate în această chestiune, clientul nostru Ricky Martin va fi pe deplin exonerat”, au spus reprezentanții săi pentru revista People. „Acuzațiile împotriva lui Ricky Martin care duc la un ordin de protecție sunt complet false și fabricate”.

Autoritățile, respectând litera legii, nu au dezvăluit identitatea reclamantului, însă poliția a încercat să emită ordinul de restricție, la sfârșitul lunii iunie, în cartierul de lux din Puerto Rico, unde e casa cântăreului. „Până acum, poliția nu a reușit să-l găsească”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Axel Valencia. Valencia a mai precizat că ordinul îl împiedică pe Martin să contacteze persoana care a făcut plângerea și că un judecător va decide ulterior dacă ordinul trebuie să rămână în vigoare.

Enrique Martín, alias Ricky Martin, are tot mai multe probleme cu legea

Telemundo a raportat că detaliile referitoare la plângere sunt încă neclare. Ordinul a fost emis de judecătorul Raiza Cajigas Campbell de la Tribunalul de Primă Instanță din San Juan, în urma cererii petentului. Oficialii ar fi clarificat, de asemenea, că petiționarul nu a depus inițial o plângere la poliție, ci a mers direct în instanță, pentru a solicita ordinul de protecție.

„Confirmăm că poliția din Puerto Rico este în proces de depunere a unui ordin de protecție, în conformitate cu Legea 54, emis împotriva domnului Enrique Martín”, a declarat poliția într-un comunicat.

Vestea vine după ce fostul său manager, Rebecca Drucker, l-a dat în judecată pe cântărețul „Livin’ La Vida Loca” pentru 3 milioane de dolari, contravaloarea unor comisioane neplătite, potrivit documentelor legale care au fost depuse la Tribunalul Districtual Central din Los Angeles.
Plângerea de 15 pagini susține că Drucker l-a ajutat pe Martin prin „contracte de înregistrare, turnee și oferte de sponsorizare și alte eforturi profesionale”, adăugând:

„Cu Rebecca alături, Martin a câștigat milioane de dolari și, prin urmare, îi datorează comisioane substanțiale.”

Reclamația lui Drucker a menționat, de asemenea, un incident care ar fi avut loc în septembrie 2020, în care ea a susținut că Martin a fost amenințat cu ceva care ar fi putut pune capăt carierei sale, iar cea care l-a salvat a fost aceeași Rebecca.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre