Simona Ionescu / Redactor Șef

Rihanna a chemat cele mai mari vedete să-i îmbrace chiloții. Inclusiv Johnny Depp a spus „prezent”

Rihanna a chemat cele mai mari vedete să-i îmbrace chiloții. Inclusiv Johnny Depp a spus „prezent”
Rihanna își etalează curbele ample în timp ce domnește peste o pădure mistică stranie, alături de reginele podiumului Irina Shayk și Cara Delevingne în suprarealistul Savage x Fenty Show Vol. 4. Show în care își face apariția și Johnny Depp are o apariție controversată.

.De la debutul său în 2018 și de la primul spectacol transmis în streaming în 2019, fiecare prezentare a noii colecții de lenjerie intimă produsă de Rihanna, sub numele Savage x Fenty, a devenit o extravaganță anuală foarte așteptată. De-a lungul anilor, artista a fost îndelung lăudată pentru abordarea sinceră și dedicată a reprezentării diverselor corpuri, precum și pentru coregrafia unică, momentele muzicale de excepție și aparițiile unor modele și celebrități emblematice pe podium. Și de data aceasta a fost la fel.

The Savage X Fenty Show Vol. 4 a fost lansat pe 9 noiembrie prin Prime Video, iar piesele celei mai recente colecții Savage X Fenty sunt disponibile la vânzare online, din aceeași zi. Rihanna a oferit un adevărat festin suprarealist pentru ochi, scrie presa internațională, cu ocazia lansării mult-așteptatului său Savage x Fenty Show. Totul e excesiv, inclusiv „colecția” de vedete puse împreună alături de personaje îmbrăcate sumar.

Rihanna, mai planturoasă după nașterea copilului

Cântăreața, în vârstă de 34 de ani, a deschis spectacolul, îmbrăcată într-un corset albastru care-i evidențiază bustul proeminent, și colanți negri, transparenți. Ea își etalează cu succes noua siluetă, mult mai planturoasă, după nașterea primului său copil. Rihanna cere atenție  din vârful unui trunchi de copac căzut într-o pădure sinistră cu o ceață mistică de culoare mov.

Supermodelul rus Irina Shayk, protagonistul Marvel Simu Liu și frumoasa britanică Cara Delevingne au fost doar câteva dintre fețele celebre care au purtat piese din cea mai recentă colecție a brandului de lenjerie deținut de Rihanna. O mare parte a colecției este în tonuri de pietre prețioase, precum violet intens, turcoaz și negru, care se prezintă sub formă de lenjerie intimă mătăsoasă, sutiene cu de inspirație BDSM și lenjerie dantelată.

Johnny Depp a prezentat și el lenjerie intimă

Cireașa de pe tort a fost Johnny Depp, care încă savurează public victoria împotriva fostei ale soții, Amber Heard, în procesul de defăimare extrem de mediatizat.

Johnny Depp apare și el în show, cu alura sa inconfundabilă. Spectacolul impresionant, care a durat peste 40 de minute, a inclus, de asemenea, prestații muzicale ale cântăreței pop braziliene Anitta și ale rapperului Don Toliver.

Show-ul este continuarea filmului Vol 3, premiat cu Emmy, în care au jucat Lourdes Leon, fiica Madonnei, supermodelul Gigi Hadid și actrița de la High School musical Vanessa Hudgens. Mai amintim că, înainte ca Rihanna să fie prezentată în toată splendoarea ei, spectacolul începe cu o versiune animată uimitoare a cântăreței, care se uită fix la telespectatori cu ochii ei căprui  aproape hipnotici.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre