Simona Ionescu / Redactor Șef

Rihanna mărturisește că încă îl iubește pe Chris Brown. Cum a trecut cântăreața peste bătaia pe care a primit-o

Rihanna mărturisește că încă îl iubește pe Chris Brown. Cum a trecut cântăreața peste bătaia pe care a primit-o
Rihanna a recunoscut că încă îl „iubește cu adevărat” pe fostul ei iubit Chris Brown și a spus că probabil o va face „întotdeauna”.

În anul 2009, Chris Brown a recunoscut că a agresat-o fizic pe Rihanna în noaptea premiilor Grammy. Întâmplarea l-a pus pe Chris în situația de urmărire penală timp de cinci ani și a fost condamnat la șase luni de muncă în folosul comunității.

De asemenea, a avut un ordin de restricție în ceea ce privea apropierea de Rihanna, fiind obligat să stea la cel puțin 50 de metri distanță de ea.

Iubirea pe care Rihanna i-o poartă lui Chris Brown este mai puternică decât orice

Celebra cântăreață în vârstă de 32 de ani a recunoscut că incidentul nu i-a schimbat totuși sentimentele pe care le are față de Chris Brown.

Vorbind cu Oprah Winfrey la podcastul Supersoul Coversations, Rihanna a spus: „Am lucrat din nou la prietenia noastră. Acum suntem prieteni foarte apropiați. Ne-am construit din nou o încredere și ne iubim. Probabil că mereu o vom face și asta nu se va schimba vreodată. Nu este ceva ce poți închide, dacă ai iubit vreodată. Cred că a fost dragostea vieții mele. El a fost prima dragoste. Și văd că m-a iubit la fel … nici măcar nu este vorba să fim împreună. Îl iubesc cu adevărat. Deci, principalul lucru pentru mine este că este liniștit. Nu sunt liniștită dacă el este puțin nefericit sau este încă singur”.

Mărturisirile făcute de Rihanna au făcut-o pe Oprah Winfrey să întrebe dacă perechea ar putea reaprinde vreodată romantismul pe care l-au avut odinioară.

„Are o relație a lui. Sunt celibatară, dar ne-am păstrat o prietenie foarte strânsă de când am renunțat la ordinul de restricție. Tocmai că am lucrat la asta, încetul cu încetul și nu a fost ușor. Nu este ușor”, spune cântăreața.

Nefericitul eveniment a avut loc în mașină, în timp ce perechea se îndrepta spre Grammy. Chris Brown a spus anterior că Rihanna a văzut un mesaj text de la o femeie, care a apărut pe telefonul său, ceea ce a făcut-o pe cântăreață să creadă că femeia misterioasă știa că ea va fi acolo. Cei doi s-au certat atunci și lucrurile au izbucnit în violență.

Rihanna i-a iertat pe cei care au greșit față de ea și acum se simte împăcată

La mai bine de 11 ani după întâmplare, Rihanna a spus că se află într-un loc al iertării, după ce l-a iertat pe tatăl ei pentru modul în care s-a comportat față de mama ei.

Cântăreața i-a spus lui Oprah că abia recent a reparat relația cu tatăl ei, ceea ce a condus-o apoi să ia în considerare iertarea lui Chris Brown.

„Mi-am reparat relația cu tatăl meu. Eram atât de furioasă pe el și eram pur și simplu supărată pe multe lucruri din copilăria mea. Am crezut că îl urăsc pe Chris și mi-am dat seama că dragostea era pătată. Părea să fie ură pentru că eram supărată. Și mi-am dat seama că trebuie să-l iert pentru că încă îmi păsa de el. Și în momentul în care am lăsat asta în spate, am început să trăiesc din nou”, mărturisește Rihanna.

Jurnalistul Răzvan Savaliuc povestește cum a fost îngropat un dosar la ordin

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre