Simona Ionescu / Redactor Șef

Rihanna s-a logodit într-un mod absolut inedit. Până nu vedeți pozele, nu o să credeți…

Rihanna s-a logodit într-un mod absolut inedit. Până nu vedeți pozele, nu o să credeți…
Rihanna se pare că a trecut peste momentul în care iubitul său i-a pus coarne. E însărcinată și a vrut ca viața ei să se schimbe radical.

Rihanna și A$AP Rocky trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și s-au gândit că e momentul să ia o decizie importantă.

Rihanna și A$AP Rocky au făcut un pas foarte important. N-au vrut să știe nimeni, dar ceva i-a dat de gol

S-au ascuns cât au putut de mult, dar fanii sunt de părere că Rihanna și A$AP Rocky s-au logodit. S-a tot zvonit că rapperul ar fi înșelat-o cu o creatoare de pantofi, dar se pare că vedeta a trecut peste acest aspect, pentru că-și dorește cu adevărat o familie cu iubitul și copilul pe care curând îl va aduce pe lume.

Cererea de căsătorie a fost scrisă pe dinți

Cei doi au făcut un videoclip, în care, într-o secvență,  rapperul apare cu cererea de căsătorie scrisă pe dinți. Într-o altă secvență apare și Rihanna care îi zâmbește și pe dantura acesteia se vede și răspunsul:  „I do”.

Cu toate acestea, nici unul dintre ei nu au dat vreun declarație privind căsătorie sau când ar putea să aibă acest frumos eveniment. Pe de altă parte, surse din apropierea vedetelor susțin că Rihanna şi Rocky nu ar fi făcut marele pas, ei doar s-au distrat în videoclip, lăsându-i pe toți ceilalți să gândească ce vor.

Arestat și eliberat pe cauțiune

Nu demult, rapperul a fost arestat pe aeroportul din Los Angeles. Se bănuiește că acesta ar fi împușcat un prieten cu care avusese o discuție tensionată în noiembrie, la Hollywood. Atunci, victima, care a avut nevoie de îngrijiri medicale ușoare, a declarat că Rocky și alți doi bărbați au fugit de la locul faptei după împușcătură. Din fericire pentru el, iubitul Rihannei a stat doar câteva ore în spatele gratiilor. Ulterior, a fost eliberat pentru o cauțiune care se ridică la suma de 550 000 de dolari.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre