Simona Ionescu / Redactor Șef

Ritualul pe care Alexandru Ciucu îl respectă de 15 ani la Casa Regală. „Când saluți…”

Ritualul pe care Alexandru Ciucu îl respectă de 15 ani la Casa Regală. „Când saluți…”
De 15 ani, designerul Alexandru Ciucu, fostul soț al Alinei Sorescu lucrează cu mândrie pentru Casa Regală a României. Recent, acesta a fost în vizită la Familia Regală. De la ce ritual nu se abate niciodată.

Faptul că a fost ales să lucreze pentru membrii Casei Regale a României este o mândrie pentru Alexandru Ciucu. Dar acesta are și un ritual pe care l-a spus acum și românilor.

„Și când saluți, să nu întinzi primul mâna niciodată”

Alexandru Ciucu a vorbit despre cât de mândru este pentru că este furnizorul oficial al Casei Regale și a povestit și cum trebuie să te comporți cu membrii Familiei Regale.

„Sunt onorat să fiu furnizor oficial al Casei Regale. Este destul de simplu. Trebuie să vii din când în când în vizită, să prezinți cele mai frumoase țesături, să schimbi idei creative într-un cadru elegant și, împreună cu echipa ta, să le execuți mereu la perfecție de 15 ani. Cam atât. Și când saluți, să nu întinzi primul mâna niciodată”, a fost mesajul pe care Alexandru Ciucu l-a postat pe contul său de socializare.

De 15 ani furnizor al Casei Regale

Cadou pentru România

În 2018, Alexandru Ciucu a realizat pro bono un proiect extraordinar, cadou pentru împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire. El a realizat designul, tiparele și prototipurile noilor uniforme ale Armatei Române. A fost pentru prima dată când a avut loc o schimbare stilistică din ultimii 70 de ani.

De asemenea, în 2015 a început să colaboreze cu Carmen Iohannis și a realizat pentru Prima Doamnă diferite ținute pe care le-a purtat la evenimente speciale. Cu doar un an înainte, Ciucu a sărbătorit cu multă bucurie, împlinirea a 75 de ani de tradiție în croitorie a familiei sale, într-un eveniment privat. Designerul a devenit Furnizor Oficial de costume al Casei Regale a României în anul 2010, după un an de parteneriat.

Alexandru Ciucu a îmbătrânit de la divorț

Alexandru Ciucu a divorțat de mama fetițelor sale, artista Alina Sorescu. În ultimele luni, pare îmbătrânit. Să fi realizat oare bărbatul că nicăieri nu e mai bine ca acasă, iar acest lucru îl macină? De ziua de naștere, la început de februarie, designerul a postat o fotografie pe contul de socializare, în care apare îmbrăcat la sacou, cu aceeași batistă la butonieră, dar zici că e mai bătrân cu zece ani. „E ziua mea și vă doresc să fiți fericiți”, a fost mesajul postat de Alexandru Ciucu.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre