Simona Ionescu / Redactor Șef

Rolling Stones își deschide un magazin. Ce surprize a pregătit Mick Jagger și trupa sa

Rolling Stones își deschide un magazin. Ce surprize a pregătit Mick Jagger și trupa sa
Mick Jagger și trupa sa inaugurează un magazin în zona din Carnaby Street, unde vor vinde de toate, de la scaune până la articole de decor.

Rolling Stones consideră că fanii lor nu pot obține întotdeauna exact ceea ce își doresc atunci când vine vorba de produse cu sigla lor, așa că își lansează propriul magazin pe strada Carnaby, un loc iconic pentru moda din Londra.

Când ușile se vor deschide pe 9 septembrie, magazinul va vinde mărfuri clasice precum tricourile, articole de sticlă cu Baccarat gravate cu logo-ul trupei, scaune și eșarfe, precum și pelerine de ploaie și pălării.

Culoarea oficială Rolling Stones

Trupa a făcut chiar „Stones Red”, o culoare oficială și o colecție care sărbătorește culoarea oficială a Rolling Stones, ce va fi lansată o dată cu magazinul.

Într-un comunicat, trupa a spus: „Soho a încapsulat întotdeauna Rock’ n ’Roll-ul, astfel încât Carnaby Street este locul perfect pentru propriul nostru magazin. Suntem siguri că acest proiect interesant pe care prietenii noștri de la Bravado l-au creat va fi o experiență de neegalat pentru toată lumea. Fanii noștri să vină la Londra și să se bucure de toate produsele.”

Ce produse aduc în noul magazin

Pe rețelele de socializare, lui Ronnie Wood i s-a arătat deschiderea unui pachet care conținea o geantă și tricou din noul magazin și a spus: „Hei băieți, există un magazin Rolling Stones care se deschide în septembrie în Carnaby Street. Arunc doar o privire la ce am primit. Poate fi bine … wow, acolo mă duc în septembrie”.

Magazinul numit RS nr. 9 Carnaby va avea o podea de sticlă cu versuri din cântecele Rolling Stones, în timp ce camerele de probă vor fi împodobite cu celebrele albume ale trupei.

Fereastra prezintă o instalare cu unde sonore cu piesa de succes din 1966, Paint It Black.

Noile lansări de albume și piese vor fi „în centrul inimii magazinului”, iar în boxe vor cânta piesele trupei, inclusiv lansarea viitoare a albumului remasterizat Goats Head Soup și a single-ului Scarlet.

„Cu acest parteneriat inovator, Rolling Stones adaugă încă un punct de atracție cultural la moștenirea lor fabuloasă. RS nr. 9 Carnaby este rezultatul anilor de planificare și a deceniilor de construire a unuia dintre cele mai recunoscute mărci ale lumii. Creează o destinație în care fanii se pot conecta și se pot cufunda în muzica, stilul și spiritul uneia dintre cele mai cunoscute și iubite trupe din lume”, declară Mat Vlasic, CEO Bravado.

Unde a dispărut Anca Țurcașiu. Motivul divorțului în care cred apropiații. Exclusiv

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre