Simona Ionescu / Redactor Șef

Roman Abramovich, mai speriat ca niciodată. De ce și-a ascuns yacht-ul în Muntenegru

Roman Abramovich, mai speriat ca niciodată. De ce și-a ascuns yacht-ul în Muntenegru
Roman Abramovich face parte din categoria celor șapte bogați ai Rusiei cărora războiul din Ucraina le-a adus probleme.

Prietenii lui Vladimir Putin, printre care și Roman Abramovich nu mai sunt pe cai mari. Ce are de gând să facă oligarhul.

Roman Abramovich, mai speriat ca niciodată. De ce și-a ascuns yacht-ul în Muntenegru

Miliardarul Roman Abramovich și-a luat o palmă mare de la viață. El are mari probleme financiare, după ce autoritățile de la Londra i-au înghețat toate activele. Acestuia i s-a făcut frică și se gândește că s-ar putea să pățească și mai rău, așa că a luat și o primă decizie. Potrivit sport.ua, patronul echipei Chelsea a decis să își mute yacht-ul de peste 500 de milioane de euro în Muntenegru. Iar în acel loc nu va mai fi afectat de nici o decizie a Uniunii Europene.

Cât a plătit Abramovich pentru yach-ul Solaris

Yaht-ul miliardarului, care a fost construit pe Șantierul Naval din Bremerhaven din Germania, se spune că seamănă mult cu un palat. Acesta a plătit pentru el nu mai puțin de 511 milioane de euro și l-a botezat Solaris, după celebrul roman SF. Ambarcațiunea are o lungime de 139 de metri, 11.000 de tone și poate găzdui până la 100 de persoane, cu tot cu echipaj.

Pe yacht se găsește o discotecă, o piscină și un beach club

Solaris are 48 de camere de lux, dintre care 36 sunt destinate musafirilor care ar veni la bordul ambarcațiunii. Și care, vor lua un lift pentru a ajunge la apartamentele ce sunt așezate pe 8 niveluri. Yacht-ul are dotări cu adevărat senzaționale, e vorba nu doar de o sală de forță și saună, dar și jacuzzi, piscină, salon de cosmetică, o discotecă și un beach club în aer liber.

Nu în ultimul rând, palatul lui Abramovich de pe apă mai are și un elicopter, un submarin pentru scufundări și este dotat și cu 20 de ski-jet-uri.

Sursă foto: sportfair.it

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre