Simona Ionescu / Redactor Șef

Românca miliardară, VIP la petrecerea Victoriei Beckham. Fosta Spice Girl i-a făcut cadouri

Românca miliardară, VIP la petrecerea Victoriei Beckham. Fosta Spice Girl i-a făcut cadouri
Petrecerea primăverii a fost cu siguranță aniversarea Victoriei Beckham care a împlinit 50 de ani. O serie de VIP-uri de la Hollywood și nu numai au participat la evenimentul dintr-un club exclusivist londonez.

Și o româncă miliardară s-a aflat pe lista VIP a invitaților  la petrecerea Victoriei Beckham. Fosta Spice Girl i-a făcut cadouri pentru că s-a prezentat la eveniment, la fel cum i-a recompensat și pe ceilalți oaspeți. Anastasia Soare, căci despre ea este vorba, a zburat la Paris și apoi la Londra, pentru a fi alături de prietena ei.

Anastasia Soare a fost pe lista prietenilor invitați de Victoria Beckham la petrecerea sa aniversară (Instagram)

Celebra româncă supranumită „regina sprâncenelor” este curtată de toate vedetele din America pentru talentul ei. Cu multe dintre ele s-a împrietenit. Dacă se știa despre Anastasia Soare că e prietenă intimă cu femeile din familia Kardashian sau cu Sophia Vergara, apropierea ei de Victoria Beckham este dezvăluită abia acum.

„Mult noroc unei femei remarcabile, Victoria Beckham – care întruchipează puterea, pasiunea și ambiția nesfârșită. La mulți ani prietenei mele inspiratoare, care echilibrează fără efort statutul de soție iubitoare, mamă grijulie și femeie de afaceri de succes. Fie ca acest an să fie plin de noi aventuri, oportunități interesante și nenumărate realizări!”, a scris pe Instagram Anastasia Soare, etalând ținuta în care a ales să participe la petrecere, o rochie creată de sărbătorită.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anastasia Soare (@anastasiasoare)

„Wow!!! Te iubesc în această rochie!! Te iubesc xxx”, i-a comentat la postare Victoria Beckham.

Cele mai mari vedete, invitate la petrecere

Pentru a sărbători cei 50 de ani, fosta Posh Girl a organizat, la clubul Oswald’s din Londra (club frecventat, printre alții, de membri ai familiei regale) o cină opulentă pentru aproximativ 100 de prieteni apropiați și membri ai familiei, urmată de o petrecere cu dans, unde toată lumea s-a dezlănțuit. Inclusiv gazda.

Victoria Beckham a dat o petrecere pentru aproximativ 100 de invitați la aniversarea de 50 de ani (Instagram)

Actorul de la Hollywood Tom Cruise i-a ținut isonul până în zorii dimineții, și nu a fost singura vedetă invitată. Alături de Victoria au fost și colegele Spice Girls, dar și Tana și Gordon Ramsay, Eva Longoria, Jason Statham și soția lui Rosie Huntington-Whiteley, fostul soț al Madonnei, Guy Ritchie, și soția lui, Jacqui Ainsley sau Salma Hayek și soțul ei, magnatul modei Francois-Henri Pinault.

Anastasia Soare a primit un cadou personalizat de la Victoria Beckham

De la petrecere, Victoria Beckham a plecat cărată în spate de către soțul ei, David, în timp ce oaspeții au plecat entuziasmați, purtând plase cu cadouri. Sărbătorita le-a făcut daruri, fiecăruia, câte o sticlă de parfum scumpă, propria creație.

Parfumul primit de Anastasia Soare cadou de la Victoria Beckham a avut monograma numelui ei imprimat cu litere de aur pe sticlă (Instagram)

Miliardara română Anastasia Soare a distribuit pe rețelele sociale o imagine cu cadoul prețios. O sticlă de parfum Victoria Beckham Suite 302 costă 245 de lire sterline. Mai mult, parfumul primit cadou de Anastasia Soare, îmbrăcată în piele albă, a purtat și monograma numelui româncei, AS.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre