Simona Ionescu / Redactor Șef

Nu a văzut că a primit Golden Buzz, la ”Românii au talent”

Nu a văzut că a primit Golden Buzz, la ”Românii au talent”
A început ”Românii au talent”, cu spectatori online. Jurații au râs cu gura la urechi ori au lăcrimat. S-a dat și primul Golden Buzz, dar concurentul nu a văzut momentul.

Românii au talent”, unul dintre cele mai îndrăgite show-uri din România, a început sezonul 11, în condiții impuse de pandemie. S-a dat și primul Golden Buzz, dar concurentul nu a văzut momentul.

Nu a văzut că a primit Golden Buzz, la ”Românii au talent”

A început ”Românii au talent”, cu spectatori online. Jurații s-au bucurat de show: au răs cu lacrimi, dar au și lăcrimat.

Florin Călinescu a dat primul Golden Buzz din sezonul 11 de la ”Românii au talent”. A fost emoționat tot timpul când a cântat Filip Cioc, un băiat de 12 ani, din Galați.

Talentul micuțului artist l-a convins pe Florin Călinescu să apese butonul Golden Buzz. Filip Cioc a interpretat o piesă emoționantă, iar juriul s-a ridicat în picioare pentru a-l aplauda la finalul melodiei.

Concurentul nu a văzut momentul pentru că este nevăzător.

Filip Cioc studiază la o școală normală, deși condiția lui este specială. S-a născut prematur. Părinții au luptat să îi ofere o șansă de a avea o vedere funcțională. Cu eforturi supraomenești, s-au dus să-l opereze în America, scrie evz.ro.

Acum, vederea lui Filip nu este foarte dezvoltată și are nevoie de asistență pentru a se descurca.

„În sufletul meu este o explozie cu particule roz de fericire”, a spus el, după ce a aflat că a primit Golden Buzz.

Filip Cioc a început să cânte chiar înainte de a vorbi, la vârsta de 2 ani. A început să ia lecții de canto de la 5 ani, la 6 ani a început pianul și la 8 ani cursurile de teatru muzical.

Filip Cioc învață să cânte singur la pian piesele care îi plac și le aude la tv. Nici un membru al familiei nu cântă, ambii părinți fiind economiști. Are un frate de 15 ani, pasionat de IT și o soră de 6 ani, care l-a și însoțit la concurs cu părinții. Fetița dansează pe melodiile cântate de fratele ei.


Horoscop Minerva – 6 februarie. Capricornii au parteneriate și colaborări de afaceri bune

Povestea lui Mihai Bobonete. Cum a ajuns actor fără să aibă studii de teatru

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre