Simona Ionescu / Redactor Șef

Romanița Iovan, despre boala lui Irinel Columbeanu și intervenția pe inimă, suferită de aceasta la spitalul Elias. Ultimele informații

Romanița Iovan, despre boala lui Irinel Columbeanu și intervenția pe inimă, suferită de aceasta la spitalul Elias. Ultimele informații
După ce și-a lansat al doilea volum, Irinel Columbeanu a început să aibă probleme cu sănătatea. Ultimele informații despre cum se simte afaceristul vin de la o fostă iubită, actuală prietenă.

Irinel Columbeanu s-a jucat cu sănătatea, dar acum e obligat să-și schimbe total modul de viață.

Romanița Iovan, despre boala lui Irinel Columbeanu și intervenția pe inimă, suferită de aceasta la spitalul Elias

Fostul milionar de la Izvorani a fost la un pas de moarte. Irinel Columbeanu a fost de urgență internat la spital și i s-a implantat un stent. Problemele lui au început pe 18 februarie când a suferit un AVC și medicii au făcut adevărate minuni. Despre problemele sale de sănătate a știut și Romanița Iovan, care, într-o intervenție la Antena Stars, a spus că nu prima dată când se confruntă cu așa ceva.

Ce spune Irinel Columbeanu despre despărțirea Monicăi Gabor de Mr. Pink

„Nu are voie să fumeze, să bea alcool”

”A mai suferit acum vreo 15 ani. Îmi pare rău, ce să zic. Dacă este bine, e ok. Așa cum știți, suntem prieteni de peste 30 și ceva de ani, normal că ținem legătura. În afară de incidentul acesta e care l-a avut acum ceva vrem, altfel repercusiunile acestor evenimente sigur sunt, vizavi de sănătatea omului.

Adică n-au cum să treacă neobservate, dar până la urmă depinde de fiecare dintre noi cum reușim să ținem sub control orice situație de genul acesta și, este foarte important stilul de viață, alimentația și, în principiu, nu are voie să fumeze, să bea alcool, din câte știu eu”, a declarat Romanița Iovan la Antena Stars.

„Voi renunța la tot ce mi-ar putea face rău, gen coasta de porc grasă, un păhărel cu tărie sau altele”

Afaceristul a avut noroc și a scăpat cu bine, așa că e posibil ca în scurt timp să fie externat. Irinel va trebui să fie extrem de atent la sănătatea sa, mai ales că e posibil să aibă și un diabet.  „Mă simt foarte bine acum, parcă am renăscut. Mi s-a montat un stent și de aici înainte va trebui să am grijă ce mănânc, ce beau.

Voi renunța la tot ce mi-ar putea face rău, gen coasta de porc grasă, un păhărel cu tărie sau altele. Nu mai consum nici dulciuri, e posibil să am și un diabet și voi evita grăsimile. Cred chiar că mâine mă voi putea externa”, a declarat afaceristul pentru Playtech.

Irinel nu a avut nici o teamă înainte de montarea stentului, convins fiind că are lângă el cei mai buni medici. „Știam exact în ce constă această intervenție. M-am aflat pe mâini bune încă de când am ajuns la spital. Am suferit o intervenție la nivelul vaselor de sânge care duc la creier. Pe lângă regim, am și o alimentație pe care trebuie să o respect”, a mai spus vedeta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre