Simona Ionescu / Redactor Șef

Romanița Iovan, despre prima întâlnire cu Irinel Columbeanu. Ce a învățat de la fostul milionar de la Izvorani

Romanița Iovan, despre prima întâlnire cu Irinel Columbeanu. Ce a învățat de la fostul milionar de la Izvorani
Irinel Columbeanu nu a fost uitat de Romanița Iovan, vedeta care a trăit o poveste frumoasă de dragoste cu fostul milionar de la Izvorani. Creatoarea a povestit cum a fost prima lor întâlnire.

Fostul milionar de la Izvorani și Romanița Iovan au rămas în relații bune, iar fosta iubită îl ajută ori de câte ori are ocazia. Cum a decurs prima întâlnire romantică cu Irinel Columbeanu.

Potrivit Romaniței Iovan, cei doi s-au cunoscut la „prezentările noastre”. Irinel era amic cu una dintre „fete” și Romanița își amintește de parcă ar fi fost ieri și de Oltcit-ul pe care-l avea Columbeanu.

„Mergeam spre 311, ca să mă duc acasă și am trecut pe la benzinăria aia din spate de la Teatru Național. Iar el era acolo, punea benzină la Oltcit. Era cu o gagică, aia mă cunoștea pe mine și m-a întrebat: Oo, Romanița, ce faci? Nici nu l-am observat. El m-a remarcat, în schimb”, a povestit acesta.

Pentru că Romanița i-a căzut cu tronc din prima clipă, a făcut rost de numărul ei de telefon și a contactat-o. „(…) Tatăl lui a fost secretar în șapte guverne, de la Petru Groza. Da, erau băieți de oraș, dar și deștepți”, a mai spus fostul manechin și creatoare de modă.

Cum a fost prima întâlnire

Romanița Iovan a povestit că Irinel era întotdeauna foarte elegant, dar și carismatic și se purta exemplar. Dar, glumește Romanița, pentru că e micuț de înălțime, era obligată să poarte sandale fără toc. „Pe opt martie, în 1989, înainte de Revoluție, când noi, toate fetele, vorbisem să plecăm să mâncăm la un restaurant, a fost o fază. S-a spart gașca. (…)

Și vine el, cu Oltcit-ul. Era foarte elegant. Omul a venit, ne-a luat cu mașina (…) Apoi a început să vină la prezentări, să-mi aducă flori, eu m-am hotărât destul de târziu. Tipul foarte deștept, carismatic, chiar dacă era așa…trebuia să port sandale fără toc. Era deștept”, a mărturisit creatoarea de modă.

Romanita iovan tanara
Romanița Iovan când era manechin în echipa Zinei Dumitrescu, într-o reclamă cu Cătălin Botezatu

Romanița și Irinel s-au despărțit pentru „că fiecare vroia altceva, dar am rămas foarte buni prieteni”. Vedeta spune că lecția pe care a învățat-o de la fostul milionar de la Izvorani este că „nu trebuie să ceri ajutorul decât dacă ești pe marginea prăpastiei”.

„A rămas paralizat pe jumătate”

Irinel și vestitul Oltcit alb

Sunt foarte puțini cei care știu că în urma unui AVC pe care l-a făcut în 2022, Irinel Columbeanu a fost pe jumătate paralizat și a avut nevoie de multă voință pentru a-și reveni. Chiar și așa, a rămas cu sechele. „A trebuit să reînceapă să meargă. (…) Când are nevoie de mine, mă caută și îl ajut. L-a cunoscut și pe Iulian, l-a reprezentat în niște procese. Relația noastră de prietenie este mai lungă decât relația noastră de iubire!”, a menționat creatoarea de modă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre