Simona Ionescu / Redactor Șef

Un astrolog i-a făcut previziuni lui Irinel Columbeanu. Situația se complică

Un astrolog i-a făcut previziuni lui Irinel Columbeanu. Situația se complică
Invitat în emisiunea lui Cristi Brancu, Irinel Columbeanu a șocat toată România. Total transformat, acesta părea resemnat. Un astrolog i-a spus ce îl așteaptă.

Irinel Columbeanu nu mai e omul de altădată și nici viitorul nu arată prea bine. Ce a spus un astrolog că urmează pentru fostul milionar de la Izvorani.

Astrologul Marian Golea a venit în studioul lui Cristi Brancu pentru a spune ce-i rezervă viitorul lui irinel Columbeanu. Acesta i-a dat și câteva sfaturi fostului soț al Monicăi Gabor, pentru a reuși să treacă peste problemele ce nu-l vor lăsa să trăiască liniștit.

Să-i uite pe cei care i-au făcut rău

Astrologul Marian Golea i-a recomandat lui Irinel Columbeanu să nu se mai gândească la cei care i-au făcut rău, întrucât „perioada care urmează nu este formidabil de bună și ar trebui să fie foarte atent”. Acesta a tras un semnal de alarmă mai ales pentru anul acesta care se arată destul de urât, în care pot să mai apară diverse boli”.

Marian Golea i-a prezis lui Irinel Columbeanu ce îl așteaptă

„În perioada asta care o să urmeze nu e foarte bună, cu toate că s-ar putea să facă ce vrea el, dar să se calmeze, pentru că nu se mai poate asta. În funcție de faptele bune pe care le-a făcut, poate să aibă o nouă șansă.”, a declarat Marian Golea.

„Din câte știu, vrea să devină medic neurochirurg”

În cadrul emisiunii Exclusiv VIP, Irinel Columbeanu a spus că medicii i-au recomandat să nu mai meargă cu avionul „și să nu mă enervez, supărările trebuie evitate”. Dar e destul de greu, a mărturisit Irinel, pentru că „stau toată ziua cu ochii în telefon, lucru care mă încarcă mult”.

„Am stabilit să merg când se hotărăște și ea să se căsătorească”

Irinel spune că-și astâmpără dorul de fiica sa vorbind destul de des cu ea la telefon. El a menționat că Irina „s-a angajat într-un restaurant cu specific italienesc” și vrea să devină medic neurochirurg. „Am stabilit cu ea să merg, când se hotărăște și ea să se căsătorească, să-l cunosc pe viitorul meu ginere, se va apropia și acest moment pe care aș vrea să-l împărtășesc cu ea și cu mama ei.”, a mai spus fostul afacerist.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre