Simona Ionescu / Redactor Șef

Romanița Iovan a dezvăluit secretul. Acesta este obiectul de care nu se desparte niciodată

Romanița Iovan a dezvăluit secretul. Acesta este obiectul de care nu se desparte niciodată
Impecabilă atunci când apare la vreun eveniment, Romanița Iovan are un secret pe care nu l-a știut nimeni până acum.

Are tot ce-și dorește și e iubită de Dumnezeu. Cine o ajută pe Romanița Iovan să fie mereu în top.

Romanița Iovan a dezvăluit secretul. Acesta este obiectul de care nu se desparte niciodată

Jurnaliștii de la ProTV au fost extrem de curioși să afle ce poartă vedetele în poșetele lor. Când a fost întrebată, creatoarea modă Romanița Iovan i-a șocat pe cei prezenți cu răspunsul ei. Și nu e vorba de cele mai scumpe rujuri sau alte obiecte feminine, ci de un obiect de suflet la care nu renunță niciodată. E vorba de o iconiță de argint cu Sfânta Parascheva. „E o Sfânta Parascheva din argint. E protectoarea mea”, a mărturisit designerul.

S-a logodit în secret

Fosta iubită a lui Irinel Columbeanu trăiește de ceva vreme o poveste de dragoste așa cum și-ar dori orice femeie alături de Iulian Gogan. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unei cunoștințe comune, când designerul a avut nevoie de un sfat juridic.

Cu timpul, cei doi au transformat relația de prietenie într-una de iubire. Recent, designerul și Iulian Gogan s-au logodit în secret.

„De aici a pornit dorința noastră de a face lucrurile foarte bine din punct de vedere al relației noastre cu Dumnezeu”

„Am cununat până acum două cupluri, am botezat foarte mulți copii, dar am cununat două cupluri și cum există un obicei ca atunci când ești în situația să devii naș de cununie, perechea de nași trebuie să fie căsătorită sau măcar logodită. Și atunci, de aici a pornit dorința noastră de a face lucrurile foarte bine din punct de vedere al relației noastre cu Dumnezeu, dar și din punct de vedere al relației noastre”, a declarat Romanița.

Designerul a înființat Casa de Modă Romanitza în iunie 1999, punând preț în creațiile sale pe ceea ce o definește: romantism, senzualitate și sensibilitate, „pe acea femeie a secolului XXI care își dorește să strălucească, să fie adorată și prețuită”.

Sursă foto: instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre