Simona Ionescu / Redactor Șef

Rona Hartner a luat o decizie fermă cu fiica sa și nu-i pasă de greva profesorilor. Unii părinți o vor judeca

Rona Hartner a luat o decizie fermă cu fiica sa și nu-i pasă de greva profesorilor. Unii părinți o vor judeca
Recent, Rona Hartner a luat o hotărâre care i-a pus pe gânduri pe cei care o cunosc. Vedeta a spus totul, afirmând și de ce a luat această decizie.

Celebra cântăreață susține că și-a retras fiica de la școală, punctând și faptul că aceasta va da Bacalaureatul de acasă, când va veni momentul.

Rona Hartner susține că fiica ei vrea să se dezvolte în mult mai multe domenii și nu ar fi putut face acest lucru dacă ar fi mers la școală, pentru că mare parte din timp ar fi fost ocupat de ore. În plus, fata vrea ca anul acesta să ia cursuri de hair stylist, marea sa pasiune. Artista a mai mărturisit și că își va lua fiica peste tot.

Rona Hartner, decizie radicală pentru fiica sa

„Îi trebuia un an sabatic”

„Pare un pic contradictoriu pentru că atât timp am ținut fata în școli private, îmi dau seama că îi trebuia un an sabatic, școala nu mai este ce era înainte, să stai câte patru ore la școală și apoi să ai timp de pasiunile și dorințele tale, ea vrea anul acesta să facă cursuri de hair-stylist. Ea are o pasiune foarte mare.

Rona Hartner nu îi refuză nimic fiicei sale

„Ea vrea să își fac și o trupă de bas, joacă și în scurtmetraje, pentru filme ea trebuie să fie disponibilă”

Ea a făcut mai multe experimente în Franța. Am adus-o aici să învețe să facă cursuri de hair-stylist cu culori bio. Sunt niște secrete pe care trebuie să le învețe. Ea va veni cu mine peste tot. Am decis să își facă școală acasă, să își dea și bacalaureatul acasă. Ea vrea să își fac și o trupă de bas, joacă și în scurtmetraje, pentru filme ea trebuie să fie disponibilă.”, a declarat Rona Hartner, la un post de televiziune.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre