Simona Ionescu / Redactor Șef

Roxana Ciuhulescu a scăpat de tot ce a fost mai greu. N-a mai putut amâna

Roxana Ciuhulescu a scăpat de tot ce a fost mai greu. N-a mai putut amâna
Luni întregi a avut dureri groaznice și a amânat operația cât a putut de mult, dar Roxana Ciuhulescu nu a putut să scape de operație.

O discopatie i-a dat viața peste cap Roxanei Ciuhulescu. Fosta prezentatoare a reușit să rezolve o problemă extrem de complicată.

Roxana Ciuhulescu a scăpat de tot ce a fost mai greu. N-a mai putut amâna

Roxana a vorbit pentru prima dată de problemele ei de sănătate cu câteva luni în urmă, dar a așteptat să meargă la Survivor România 2022, apoi să ajungă la spital.

„Nu mă pot opera acum, trebuie să merg la finala «Survivor»! Trebuie refăcută articulația, medicii mi-au extras deja lichidul de acolo. Când plouă, însă, sau la schimbările astea de vreme, mă doare foarte tare! Am avut momente când nu puteam să calc!

„Operația implică, însă, o recuperare de lungă durată. Va trebui timp de patru luni să mă deplasez în cârje”

Mi-au făcut RMN, iar diagnosticul pus de medic a fost unul grav: ruptură de menisc și ligament încrucișat. Am mers la cel mai bun doctor, trebuie să mă operez, n-am cum să scap. Medicul mi-a zis că trebuie refăcută articulația. Operația implică, însă, o recuperare de lungă durată. Va trebui timp de patru luni să mă deplasez în cârje”, a mărturisit Roxana, pentru Click.

„Asta e, la 1.92 metri, te dor toate. Am discopatie”

Vedeta a fost luată cu ambulanța chiar în timpul show-ului, după ce sănătatea i-a jucat feste, iar medicii i-au recomandat să părăsească concursul. Situația s-a agravat, iar Roxana a fost nevoită să ajungă pe masa de operație. Ea s-a mutat recent și în casă nouă, iar efortul depus și-a spus cuvântul.

„Am fost anchilozată de spate, l-am vizitat pe domnul doctor Codorean că nu mă mai puteam mișca. Asta e, la 1.92 metri, te dor toate. Am discopatie. (…) Ne-am mutat și am avut o perioadă foarte încărcată. Dimineața la birou, după amiaza am fost ocupați cu casa. Am muncit pe rupte. Am cărat de toate”, a declarat Roxana Ciuhulescu, pentru Playtech.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre