Simona Ionescu / Redactor Șef

Roxana Ciuhulescu, calvar în familie. E greu de imaginat prin ce trece

Roxana Ciuhulescu, calvar în familie. E greu de imaginat prin ce trece
Un exemplu de femeie puternică, Roxana Ciuhulescu a rămas, chiar dacă nu mai apare constant la TV, una din vedetele foarte îndrăgite de români. Fosta vedetă de la PRO TV își împarte viața între doi bărbați, actualul și fostul partener, în timp ce își crește fiica ajunsă, deja, elevă de liceu.

Vedetă asumată, Roxana Ciuhulescu nu face un secret din calvarul pe care îl trăiește în prezent în familie, mai ales în legătură cu fostul ei soț care e și tatăl fiicei sale.  Amintim că în 2007, Roxana Ciuhulescu şi Mihai Ivănescu au făcut o nuntă la care vedeta a venit cu elicopterul, iar verighetele speciale au fost cumpărate din Detroit. La 10 ani distanță, vedeta anunța: „Am divorţat şi îmi este bine. Atât mie, cât şi fiicei mele”. Cei doi s-au separat în fața notarului, însă, de atunci, relațiile s-au depreciat și cea mai afectată este fiica vedetei.

Roxana Ciuhulescu, calvar în familie și cu fostul

Ana Cleoptara, fiica Roxanei Ciuhulescu și a lui Mihai Ivănescu este acum elevă în clasa a IX-a. A moștenit frumusețea și spontaneitatea mamei sale, astfel că nu a fost așa o surpriză că, la Balul Bobocilor, a câștigat titlul Miss Popularitate. Bucuria i-a fost umbrită fetei de comportamentul tatălui său. Aceasta l-a rugat să îi cumpere o rochie pentru bal,  dar bărbatul a refuzat-o categoric.

Roxana Ciuhulescu a trebuit să își opereze fiica, Ana Cleoptara, de urgență, la coloană. Tatăl adolescentei nu s-a implicat deloc (Sursa foto: Instagram)

Roxana Ciuhulescu a povestit, pentru Cancan.ro, cum decurg relațiile între tată și fiică. Bărbatul o mai sună pe adolescentă și îi dă mesaje. Dar când aceasta i-a cerut să-i cumpere rochia pentru banchet, a refuzat, deși are o situație financiară foarte bună. „I-a transmis să-i ia maică-sa, că el plătește pensia alimentară. E sub orice critică”, a declarat Roxana Ciuhulescu în exclusivitate pentru Cancan.ro

Urmează o nouă operație

Fiica Roxanei Ciuhulescu a fost operată, de urgență, la coloană, la finele lunii august. Intervenția a costat de 21.500 de euro, bani pe care vedeta a reușit să îi adune cu sprijinul Asociației „Salvează o inimă”. Deși a fost înștiințat de iminența operației, costuri, de faptul că numai o investigație RMN a costat 1000 de euro, fostul soț al vedetei și tatăl adolescentei nu a considerat că e necesar să sprijine financiar intervenția medicală.

Anul trecut, Roxana Ciuhulescu a părăsit competiția Survivor, în urma problemelor cu genunchiul (Sursa foto: Instagram)

În continuare, fosta prezentatoare a emisiunii Pro Motor și actualul ei soț, Silviu Bulugioiu, fac eforturi pentru a acoperi cheltuielile foarte mari legate de tratamente și recuperarea post-operatorie. Potrivit vedetei, adolescenta este deja recuperată în proporție de 80%. Cu mersul se descurcă bine. Dar, fiind vorba de o operație la nivelul coloanei vertebrale, recuperarea este mai îndelungată, iar pentru aceasta, fata trebuie să facă înot.

În perioada următoare, urmează o nouă intervenție medicală. De data aceasta însăși vedeta va fi pacientul. Roxana Ciuhulescu este nevoită să se opereze la genunchi, unde se confruntă cu mari probleme de ani de zile. Ea a aflat că trebuie să se opereze obligatoriu după ce, în 2022, a participat la Syrvivor România. Deși a intrat în competiție ca favorită, conform caselor de pariuri, nu a ajuns la final, din cauza problemelor de sănătate. A amânat operația, până anul acesta, când a fost nevoită să o treacă, din nou, pe plan secundar, date fiind problemele de sănătate ale fiicei sale.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre