Simona Ionescu / Redactor Șef

Roxana Vancea a produs stupoare cu anunțul ei: e însărcinată

Roxana Vancea a produs stupoare cu anunțul ei: e însărcinată
Oare ce-o fi în sufletul lui Mihai Bendeac? Fosta lui iubită, Roxana Vancea, e în culmea fericirii. Bruneta așteaptă un copil.

Este bomba bombelor în showbizz-ul românesc. Roxana Vancea însărcinată și urmează să aducă pe lume un băiețel.

Roxana Vancea e însărcinată

Este o femeie hotărâtă și a demonstrat acest lucru. Îndrăgostită de copii, Roxana Vancea a vorbit anii trecuți despre posibilitatea de a avea un bebe, însă puțini sunt cei care au crezut-o. Acum nu mai e loc de nici o îndoială. Este însărcinată și se pare că urmează ca bebelușul ce vine pe lume să fie băiețel. Potrivit surselor, aceasta este gravidă în primele luni, dar continuă să facă sport pentru a se menține în formă.

Ce relație are vedeta cu băiețelul soțului său

Ce-i drept, Roxana e obișnuită să fie mamă cu normă întreagă de când a devenit soția lui Dragoș Paiu, pentru că acesta are, la rândul său, un băiat. Bruneta s-a înțeles de la bun început excelent cu micuțul Milan și nu contenește să posteze fotografii cu acesta.

Cum a fost cerută în căsătorie

Fosta iubită a lui Mihai Bendeac a fost cerută în căsătorie de Dragoș Paiu cu un inel plin de diamante și un uriaș buchet de trandafiri.

“Toată lumea spune că iubirea doare, dar asta nu este adevărat. Singurătatea doare. Respingerea doare.

Să pierzi pe cineva doare. Invidia doare. Toată lumea confundă aceste lucruri cu iubirea. Dar, în realitate, iubirea este singurul lucru din lumea asta care acoperă toată durerea și care te face să te simți din nou minunat”, a fost mesajul postat cu ceva timp în urmă de brunetă.

Roxana și Mihai Bendeac s-au despărțit cu ceva ani în urmă, pentru că actorul nu a dorit să aibă o familie.

Sursă foto: cancan.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre