Simona Ionescu / Redactor Șef

Ruxi Opulenta și-a făcut praf mașina de lux. A uitat să apese pe un buton

Ruxi Opulenta și-a făcut praf mașina de lux. A uitat să apese pe un buton
30.000 de euro a plătit Ruxi Opulență pentru a-și achiziționa mașina visurilor sale. Și, dintr-o neatenție, nimic nu mai e la fel.

Ruxi Opulenta, câștigătoarea emisiunii Bravo, ai stil, e cu nervii în pioneze. Ce a putut să i se întâmple.

Ruxi Opulenta și-a făcut praf mașina de lux. A uitat să apese pe un buton

Ruxi Opulenta a avut ceva probleme cu mașina ei de peste 30.000 de euro, un superb Tiguan R-Line. Pentru că a fost neatentă, a uitat să tragă trapa, așa că ploaia care a venit i-a transformat total autoturismul de lux.

Vedeta nu s-a putut abține și le-a spus tuturor prietenilor din online necazul prin care trece. „Unii s-au născut să fie genii, alții s-au născut să fie eu. Am lăsat trapa deschisă. Am uitat… Haterii care n-au trapă o să zică: Ți-a trebuit trapă”, a spus aceasta pe contul de socializare.

I-a luat caimacul Vivianei Sposub

Ruxi Opulenta s-a duelat cu Viviana Sposub în finala emisiunii Bravo, ai stil și a reușit să intre în posesia premiului cel mare. Pe numele său adevărat Roxana Erdei, tânăra s-a născut într-o familie modestă în Satu Mare și a trecut prin multe probleme înainte de a se stabili în București.

Ea este cunoscută românilor pentru succesul pe care îl are pe rețelele sociale, unde devine uneori ironică la adresa celor duc o viață de lux, dar și pentru sfaturile pe care le dă femeilor. Este totodată absolventă a Facultatății de Limbi Moderne și Aplicate din București.

Ruxi a trecut printr-o situație groaznică la vârsta de 13 ani, când și-a pierdut tatăl în urma unui accident rutier.

„Ironic… Chiar în săptămâna în care obținuse transferul și urmă să ne mutăm înapoi în Satu Mare”

„Am crescut într-o familie normală. Nu eram nici săraci, nici bogați. Eam trei frați, dar nu primeam trei ciocolate, ci una împărțită la trei. Știu, groaznic. Eu sunt de loc din Satu-Mare, dar am crescut în alt oraș. Părinții au fost mutați cu locul de muncă și au zis că vom stă acolo până când tatăl meu va obține funcția care-i va permite să se întoarcă în Satu-Mare.

Când aveam 13 ani, tatăl meu a murit într-un accident…ironic…chiar în săptămâna în care obținuse transferul și urmă să ne mutăm înapoi în Satu Mare’’, a povestit Ruxi pe blogul ei.

Sursă foto: fanatik

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre