Simona Ionescu / Redactor Șef

S-a aflat ce legătură există între actrița Gwyneth Paltrow, Andreea Esca și o pisică celebră

S-a aflat ce legătură există între actrița Gwyneth Paltrow, Andreea Esca și o pisică celebră
Andreea Esca și soțul ei au dat curs unei invitații cu totul inedite și s-au relaxat așa cum n-au mai făcut-o demult.

Starul Pro TV, Andreea Esca a făcut o mică escapadă la bordul celui mai nou vas de croazieră lansat recent.

S-a aflat ce legătură există între actrița Gwyneth Paltrow, Andreea Esca și o pisică celebră

Cel mai avangardist și luxos vas de croazieră din gama sa, Celebrity Beyond a avut loc lansarea, unde a participat și Andreea Esca, alături de soțul său, Alexandre Eram. Evenimentul a avut loc din portul Southampton, Marea Britanie, iar invitații au avut parte de două nopți de vis pe Canalul Mânecii. Blonda a fost extrem de încântată, mai ales că în acest loc celebra actriță Gwyneth Paltrow a dezvoltat o mișcare de wellness la care Esca vroia neapărat să participe.

O adevărată mișcare de wellness

”Ne aflăm în mijlocul apei acolo unde îmi place mie cel mai mult. Îmi face mare plăcere să particip la inaugurarea acestui nou vas de croazieră, Celebrity Beyond, despre care auzisem ințial prin faptul că Gwyneth Paltrow urma să dezvolte aici programul de wellness, goop, la care îmi doream să particip.

O adevărată mișcare de wellness care pleacă de la ce mâncăm, ce sport facem, ce facem cu mintea noastră, ce crème să folosim. Știam că o să existe acest program pe croazierele de pe Mediterana anul acesta, și mă pregăteam să-mi iau bilet. Și întâmplarea a făcut să fiu invitată la inaugurarea oficială a acestui vas, o croazieră de două nopți, pe mare, din Southamptom, Marea Britanie.

Astfel că am reușit să văd despre ce este vorba și să fiu și mai convinsă că fac o alegere foarte bună”, a mărturisit Andreea Esca. Pe de altă parte, prezentatoarea a afirmat că și-a cumpărat și crema pe care o folosește atât celebra vedetă, cât și fiica și mama ei.

Cine e mascota vasului

Vasul cu care s-a plimbat Esca o are la cârmă pe prima femeie comadant din SUA, celebrul căpitan Kate McCue, cu milioane de prieteni pe TikTok. Aceasta nu pleacă în nici o cursă fără pisica ei, la fel de celebră din rasa Sphinx, care are, la rândul său, peste 50 de mii de urmăritori pe Instagram.

”La nici 40 de ani, Kate este primul căpitan femeie din America pe o navă de croazieră de această dimensiune. Pe lângă faptul că este foarte pregătită în ceea ce face, având în subordine 1400 de angajați, este și foarte haioasă și foarte cool. Sunt încântată că am întâlnit-o”, a mai spus Esca. Vedeta noastră este fericită că din toamnă va participa la un program de wellness care va dura șapte zile, care se va desfășura în prezența celebrei vedete de la Hollywood, Gwyneth Paltrow.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre