Simona Ionescu / Redactor Șef

S-a aflat cine a fost invitatul surpriză la aniversarea Biancăi Drăgușanu. A eclipsat-o total pe divă, chiar la propria petrecere

S-a aflat cine a fost invitatul surpriză la aniversarea Biancăi Drăgușanu. A eclipsat-o total pe divă, chiar la propria petrecere
La aniversarea Biancăi Drăgușanu nu doar ea a strălucit, ci și invitatul de peste hotare, care a furat privirile tuturor.

Nimeni nu se aștepta ca petrecerea Biancăi Drăgușanu să apară o asemenea vedetă. Dar s-a întâmplat și a făcut deliciul tuturor, eclipsând chiar sărbătorita.

S-a aflat cine a fost invitatul surpriză la aniversarea Biancăi Drăgușanu. Bomba ține și acum primele pagini ale ziarelor mondene

Invitatul mult așteptat la petrecerea fastuoasă a Biancăi Drăgușanu a fost una dintre cele mai cunoscute vedete internaționale. Este vorba despre Jessica Alves, nimeni alta decât fosta „păpușă Ken”, devenită faimoasă după foarte multe operații plastice. Brazilianul Rodrigo Alves a fost în culmea fericirii când a devenit femeie, transformându-se din Ken, în Barbie.

Ken a devenit Barbie.

Bianca și Jessica s-au bucurat de cele mai frumoase momente, au dansat și au făcut fotografii împreună.

Cel două „Barbie” au ajuns să semene foarte mult cu ajutorul operațiilor estetice, deși blonda din dreapta s-a născut bărbat.

Dress code roz la petrecerea Biancăi de acasă

Bianca a mai avut o petrecere înainte de marea distracție de la restaurant, alături de prietenele sale. Fetele s-au îmbrăcat toate în pijamale roz și au făcut spectacol. Alături de sărbătorită au făcut și un tort spectaculos, decorat cu fructe proaspete și au aplaudat-pe pe Bianca când a suflat în lumânări și și-a pus dorințe. Alături de Bianca au fost și Vica Blochina, Alice Constantinică și Simona Chițac.

De ce și-a mărit Bianca buzele din nou

La începutul anului, Bianca a cerut să-i fie dizolvat acidul hialuronic din buze, pentru că vroia să fie cât mai naturală, iar noua înfățișare se potrivea bine cu noii ochi de pisică. Recent însă și-a dat seama că nu e mulțumită și că-i lipsesc „crenvuștii”. Așa că și-a făcut o nouă injectare.

“Eu m-am reinjectat recent pentru că nu puteam să beau nici apă, lipsea ceva. Nu puteam să vorbesc, parcă aveam un defect de vorbire. (…) Și m-am reinjectat că n-am rezistat, eu fiind obișnuită cu crenvurști. Nu eram eu”, i-a spus blonda lui Dan Capatos, la Xtra Night Show.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre