Simona Ionescu / Redactor Șef

S-a aflat de ce prezentatoarea știrilor de la Prima TV a divorțat după 13 ani de căsnicie

S-a aflat de ce prezentatoarea știrilor de la Prima TV a divorțat după 13 ani de căsnicie
Abia ce s-a aflat: prezentatoarea TV Livia Graur a divorțat. Ea a lăsat în urmă cei 13 ani de relație cu Ștefan Răzvan Graur și a luat-o pe un drum separat.

Livia Graur a divorțat în mare secret de soțul ei; separarea a avut loc de comun acord, în fața notarului, fără pic de scandal, încă de la începutul acestui an. Cei doi au împreună o fetiță, Renata, care este în clasa a doua, iar de dragul acesteia, cei doi foști soți ei au decis să rămână în relații de prietenie.

Nu își spală rufele în public

Prezentatoare, întrebată de colegii ziariști, a confirmat despărțirea, dar nu vrea să mai spună altceva pe acest subiect. „Da, este adevărat, am divorțat. Dar nu-mi voi spăla rufele în public, nu am nimic de adăugat. Putem spune că nu mai suntem împreună de la începutul anului. Actele au fost semnate la notar”, a declarat Livia Graur.

Romantism apus

Povestea de dragoste a Liviei și a lui Răzvan Graur a început în perioada în care ambii se aflau în liceu; prezentatoarea TV era doar în clasa a noua când a simțit fiorii dragostei.

Așadar, foștii soți au în spate o istorie romantică de douăzeci de ani, din care treisprezece au fost căsătoriți. Ei și-au reînnoit jurămintele, într-o ceremonie romantică la malul mării, când au împlinit șase ani de căsnicie. „Clipele acelea îmi vor rămâne veşnic în suflet”, spunea atunci, încă îndrăgostită, Livia Graur.
Livia și Răzvan au șters pozele cu ei doi de pe rețelele de socializare, iar Livia nu mai poartă verighetă încă de când s-au semnat actele de divorț.

Copilărie frumoasă, în capitala iubirii, Paris

Prezentatoarea știrilor Focus de la Prima TV, de la ora 14:00, s-a născut la București și a avut o copilărie frumoasă, în Franța, la Paris, datorită tatălui său, care lucrează și acum acolo. Vedeta a făcut clasa întâi în capitala iubirii, ca de altfel și specializarea la facultate. Livia Graur are 36 de ani și lucrează în televiziune de 14 ani.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre