Simona Ionescu / Redactor Șef

S-a ales praful și de ultima căsnicie, dar actorul va plăti o pensie alimentară consistentă

S-a ales praful și de ultima căsnicie, dar actorul va plăti o pensie alimentară consistentă
Kevin Costner și fosta sa soție, Christine, și-au finalizat oficial divorțul. Ce decizie au luat actorul și soția sa privind custodia copiilor și ce pensie alimentară va fi plătită de star.

Potrivit unor documente oficiale obținute de People, căsnicia lui Kevin Costner s-a încheiat vineri, 16 februarie. Actorul va plăti o pensie alimentară uriașă.

Avocații lui Christine au depus documente prin care au cerut ca o instanță din Santa Barbara, California, să scutească ambele părți de a urma un curs obligatoriu de coparenting. Actorul și fosta soție au convenit să păstreze custodia comună a celor trei copii ai lor. Un reprezentant al lui Kevin, a vorbit pentru People, într-o declarație din septembrie, că cei doi „au ajuns la o rezolvare amiabilă și de comun acord a tuturor problemelor legate de procedura de divorț”.

18 ani de căsătorie

Christine a depus inițial cererea de divorț la 1 mai 2023, după 18 ani de căsătorie. Ea a indicat ca dată a separării de Kevin data de 11 aprilie. Din iubirea lor au venit pe lume trei copii, Cayden de 16 ani, Hayes, de 15 ani și Grace, de 13 ani. „Cerem ca intimitatea lui, a lui Christine și a copiilor lor să fie respectată în timp ce traversează această perioadă dificilă”, a spus reprezentantul actorului.

S-a ales praful și de cea de-a doua căsnicie a lui Kevin Costner

Înainte de a-și soluționa divorțul Kevin și Christine au apărut în instanță de mai multe ori. Deși fosta soție a cerut ca actorul să plătească lunar o pensie alimentară de 175.000 de dolari, un judecător a decis ca starul să le dea copiilor 63.000 de dolari pe lună.

La căsătorie, Kevin a venit într-o trăsură trasă de cai

Kevin și Christine s-au întâlnit pentru prima dată, pentru scurt timp, la un teren de golf, în timp ce el repeta pentru comedia romantică „Tin Cup” din 1996. Cei doi au început să se vadă la ceva timp după ce s-au reîntâlnit la un restaurant în 1998. S-au căsătorit în 2004 la ferma de 160 de acri a lui Costner, The Dunbar, din Aspen, Colorado.

Mirele a sosit într-o trăsură trasă de cai, în timp ce mireasa a sosit la ceremonie într-un camion verde de epocă, a relatat People la vremea respectivă. Kevin Costner a mai fost căsătorie timp de 16 ani cu Cindy Silva de care a divorțat în anul 1994. Între căsătoria cu Silva și cea cu Christine, Kevina a avut o relație cu Bridget Rooney. Din iubirea lor a venit pe lume Liam, care are acum are vârsta de 27 de ani.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre