Simona Ionescu / Redactor Șef

S-a dat alarma în familia lui Cabral. Andreea Ibacka a plecat la spital

S-a dat alarma în familia lui Cabral. Andreea Ibacka a plecat la spital
Cabral Ibacka se pregătește să devină tată pentru a treia oară. Astăzi își va ține ăn brațe cel mai nou copil.

S-a dat alarma în familia lui Cabral, el și Andreea Ibacka au plecat la spital. Cunoscutul prezentator a postat marți dimineața mai multe imagini video surprinse în mașină. Alături de el se află, bine prinsă în centură, soția sa, Andreea Ibacka. „Ia spune, unde mergem?” o întreabă bărbatul. „La Paris”, glumește actrița. „Haide, nu mă mai face să râd. Mi-am dorit să fiu în travaliu. Și, ce să vezi? Sunt! Acum sunt între. Cred că se livrează”, a spus Andreea Ibacka.

Ce i-a cerut soția lui Cabral

Marți dimineața, s-a dat alarma în familia lui Cabral, iar cei doi soți au plecat spre maternitate. „Se livrează”, a glumit Cabral. El are deja doi copii. O fată adolescentă, de 19 ani, din prima sa căsătorie. Cu Andreea mai are o fetiță, de doi ani. Iar acum urmează să devină tată de băiat.

Deși nu e la prima naștere, Andreea Ibaka e foarte emoționată. Ea a avut o cerere specială pentru soțul ei. „Mai rămâi și tu pe acolo prin zonă, un pic, prin cartier”, i-a cerut aceasta. El a glumit că se duce la bere cu băieții.

Cum a aflat cabral că va fi tată de băiat

Cabral a scăpat de emoții, cu o lună înainte de marele eveniment. Nevasta i-a dezvăluit ce va legăna în brațe. Ea a reușit să amuze pe toată lumea prin modul în care a făcut dezvăluirea, după ce Cabral a tot insistat că nu se grăbește să afle dacă va avea băiat sau fetiță. Pe de altă parte, Andreea, soția lui, a insistat să îl informeze. Și a reușit-o în a opta lună de sarcină. „Nu te-ai lăsat, nu? E băiat? Nu îmi vine să cred. Incredibil”, a spus fericit Cabral, care savura, în cada cu spumă, un pahar de vin roșu, când i s-a „livrat” vestea cea mare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre