Simona Ionescu / Redactor Șef

S-a dat rezultatul testului pentru COVID-19 al Adelei Popescu!

S-a dat rezultatul testului pentru COVID-19 al Adelei Popescu!
Emoții mari pentru Adela Popescu, fanii ei și realizatorii emisiunii ”Vorbeşte lumea” de la Pro TV. S-a aflat rezultatul testului pentru COVID-19.

Toată lumea respiră ușurată. Totuși, există și o veste mai puțin bună. Adela Popescu a transmis două veşti celor care o susţin. Veste bună este că în urma testării specifice a rezultat că artista nu COVID-19. Vestea  proastă este se confruntă cu probleme de sănătate serioase, în urma cărora s-ar putea să fie nevoie de  o intervenţie chirurgicală.

Totul a pornit acum două zile, când vedeta a lipsit din platoul emisiunii ”Vorbește lumea”. Aşa s-a aflat că Adela Popescu a ajuns de urgență la spital. Inițial, s-a crezut că aceasta se infectase cu COVID-19, așa cum s-a întâmplat în cazul lui Marcel Pavel şi al altor artiști ce avuseseră contact cu el în cadrul unei emisiuni de la Antena 1.


Patru metode ca să ai buze senzuale

De necrezut! Preocupările fiului unui politician celebru cam neastâmpărat


Ulterior actriţa şi cântăreaţa Adela Popescu a făcut lumină în poveste pe rețelele de socializare. Rezultatul testului pentru noul coronavirus a ieșit negativ. Artista nu are COVID-19. În schimb, i s-au făcut și alte investigații, la CT, depistându-se o inflamație între colon și apendice, astfel că medicii au decis să o țină pe vedetă sub tratament. Dacă inflamația nu se ameliorează, medicii iau în calcul și o eventuală intervenție chirurgicală, pentru a rezolva problema.

”Cu această ocazie, vă arăt testul, este negativ. Nu e de la mâncare, culmea. E o inflamație, n-are legătură cu mâncarea. Nu prea pot să râd. Dacă lucrurile merg bine, cel mai probabil o să primesc medicație pentru acasă. Mi s-a făcut un CT și s-a luat decizia să merg doar pe antibiotic momentan și să nu fie nevoie de o intervenție chirurgicală”, a scris Adela Popescu pe o reţea de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre