Simona Ionescu / Redactor Șef

S-a lăsat cu discuții aprinse după înmormântarea Ronei Hartner. Cine vrea să o îndepărteze pe fiica artistei de familie

S-a lăsat cu discuții aprinse după înmormântarea Ronei Hartner. Cine vrea să o îndepărteze pe fiica artistei de familie
La scurt timp după ce Rona Hartner a fost înmormântată, au apărut și primele discuții aprinse. Sora Ronei face acuzații la adresa tatălui fetiței.

Sora Ronei Hartner n-a putut rezista și a mărturisit că au pornit discuțiile după ce vedeta a fost înmormântată. Totul e legat de tatăl fetiței artistei.

După funeraliile Ronei Hartner, au apărut și primele discuții aprinse cu privire la viitorul fetei, Rita Sumalya. Rinda Hartner susține că tatăl acesteia, Rocco, ar avea un plan mârșav: să o îndepărteze de familie, iar ea nu acceptă așa ceva. În consecință, a spus piciorul în prag și a luat o hotărâre: Sumalya rămâne în Franța cu bunica și fratele mamei.

„Scopul lui este să o îndepărteze de familie”

„A fost o slujbă frumoasă. Rona a dorit să i se dea slujbe… Da, a fost și Rocco la înmormântare. A stat în spate. Fata a stat cu mine și apoi a apărut tatăl ei. Am vorbit cu el și l-am întrebat ce face aici. A zis că vrea să-i fie alături fetei lui. Dar scopul lui este să o îndepărteze de familie. (…) Noi plecăm din țară mâine seară către Franța. Sumayla rămâne în Franța cu mama mea și cu fratele meu”, a declarat Rinda, sora Ronei Hartner, pentru Click.

Rona Hartner și fiica ei, Rita

Cui rămâne averea Ronei

După divorțul de ultimul soț, Herve Camilleri, Rona Hartner a povestit despre avere, afirmând că a avut loc un partaj corect, în urma căruia locuința de pe Coasta de Azur i-a rămas ei. Artista a declarat atunci că fostul soț i-a făcut o listă și ea i-a dat tot ce a vrut și nu au fost probleme nici cu conturile.

”De aia ne-au trebuit două luni până să anunțăm divorțul, ca să aranjăm totul. Cunoști un cuplu după cum divorțează. Iubirea asta imposibilă dintre noi poate în timp se va transforma în altceva. Herve nu m-a trădat, nu am avut o viață sinistră cu el”, a mărturisit Rona Hartner în 2021.

„Am fost cu copilul meu să-mi fac testamentul. A fost îngrozitor”

După ce medicii i-au depistat boala, Rona a fost obligată să meargă să facă testamentul fiicei sale. A fost un moment „îngrozitor”. „Timp de o lună, toți doctorii mă trimiteau doar la notar să îmi fac testamentul. Am fost cu copilul meu, care ieșise de la o școală de make-up, era fericită, câștigase o diplomă și știa că merge cu mine să îmi fac testamentul, să îi las totul. A fost groaznic pentru noi. A fost ca un fir peste o prăpastie, a fost îngrozitor”, a spus artista într-o emisiune TV.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre