Simona Ionescu / Redactor Șef

S-a luptat ca o leoaică la Survivor, dar acum a ajuns rău de tot… Imagini din dormitor

S-a luptat ca o leoaică la Survivor, dar acum a ajuns rău de tot… Imagini din dormitor
Fosta concurentă Bravo, ai stil! Celebrities și Survivor România a ajuns țintuită la pat. Abia mai poate vorbi.

Andreea Tonciu s-a îmbolnăvit grav de tot și abia își mai poate purta de grijă. Ea și-a trimis fiica de acasă, la bunici, iar acum a chemat salvarea pentru ca medicii să o îngrijească. Are medicamente și a făcut inclusiv injecții.  Vedeta spune că se așteaptă ca și soțul ei să se îmbolnăvească, ceea ce va agrava și mai mult lucrurile.

Andreea Tonciu Andreea Tonciu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, fiind cunoscută încă din timpul adolescenței. Apărea în Libertatea, drept fata de la meteo, și a cochetat cu modellingul. Ea a absolvit cursurile Facultății de Management Turistic, iar în prezent se ocupă de afacerile familiei, alături de părinții săi, care dețin un lanț de florării în București.

Ea a povestit într-o postare pe Instagram că a luat o viroză și că așa rău nu s-a simțit niciodată în viață.

Ce spune Andreea Tonciu despre viața de familie

În 2014, Andreea Tonciu și-a operat nasul, moment din care invitațiile în platourile emisiunilor de televiziune nu s-au mai oprit. Un an mai târziu, l-a întâlnit pe Daniel Niculescu, iar la scurt timp a anunțat că este însărcinată. Pe fiica lor, născută în 2016, o cheamă Rebecca, iar nașa ei este Anamaria Prodan, cu care Andreea Tonciu are o relație specială.  De-a lungul anilor, au existat mai multe zvonuri cu privire la despărțirea dintre Andreea Tonciu și Daniel Niculescu, însă cei doi dovedesc în continuare că sunt o familie frumoasă și fericită.

Invitată în emisiunea în emisiunea Fiță cu Adiță, Andreea Tonciu a dat multe din casă și a punctat cum este căsnicia ei. Bruneta a mărturisit că nu suportă infidelitatea, sub nici o formă nu-și controlează partenerul de viață, pentru că nu are nici un motiv. Iar dacă acesta ar călca pe bec, e convinsă că s-ar afla imediat.

„Nu mai sunt cum eram acum mulți ani de zile. Dacă vrea să facă soțul meu ceva, poate să facă. Nu îl controlez, îi dau libertate. Niciodată nu îl controlez pe soțul meu în telefon. Dacă vrea să facă ceva, face. Știi de ce? Pentru că are 4 telefoane dintre care doar 1 este iPhone, iar restul 3 sunt alte firme și nu știu să umblu pe ele. (…) Dar sunt liniștită pentru că dacă ar face ceva, s-ar afla în secunda unu. Nu stau să îl urmăresc. Bărbatul dacă vrea să facă, face.

Un bărbat dacă vrea să se ducă la alta, se duce și cu tine de mână. Bărbatul oricum înșală. Că are și cea mai bună femeie lângă el, cea mai deșteaptă, cea mai cuminte, tot înșală bărbatul. Eu niciodată nu am înșelat și nu sunt de acord cu chestia asta. Dacă nu mai vrei să fi cu iubitul tău, îi spui gata. Nu te duci la altul. Nu îmi plac femeile de genul ăsta. Adică, ai bărbat, ai copil și te duci cu altul. Niciodată nu le-am suportat și ici n-am să le suport vreodată”, a mai spus Andreea Tonciu.

Sursă foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre