Simona Ionescu / Redactor Șef

Să râdem sau să ne îngrijorăm? A băut o ladă de bere ca să-i vină de hac vaccinului

Să râdem sau să ne îngrijorăm? A băut o ladă de bere ca să-i vină de hac vaccinului
Ce nu face omul dacă este obligat să se vaccineze anti-COVID? Acum stau la coadă, se îmbulzesc, așteaptă tombola cu premii. Nu acesta a fost motivul unui bărbat care s-a prezentat la medic pentru vaccinare.

O poveste care face să ne punem întrebarea: este de râs sau motiv de îngrijorare? Un bărbat s-a prezentat la medic pentru serul salvator, dar pentru cu totul alte motive decât imunizarea. Omul voia doar certificatul verde ca să poată ieși din țară. Ce a făcut apoi este de râsul curcilor.

Să râdem sau să ne îngrijorăm? A băut o ladă de bere după ce s-a vaccinat

Povestea omului a fost spusă de medicul Laura Ghibu, printr-o postare pe rețeaua de socializare Facebook. Doctorița a povestit scena incredibilă.

Un bărbat voia să plece din țară, într-o delegație, dar nu avea certificatul verde și altfel nu se putea. ”Nu voia să-i bage ăia bețe în nas și să-i slăbească creierul”. După vaccinare, s-a dus acasă și a băut o ladă de bere ca să elimine vaccinul.

„Azi am vorbit cu un pacient care era foarte împotriva vaccinului.
Știa pe de rost tot punctajul: control, moarte, experiment, virusul nu există, știți voi. Azi mi-a spus că s-a vaccinat fiindcă trebuia să plece într-o delegație în străinătate și nu voia să-i bage ăia bețe în nas și să-i slăbească creierul.

Apoi mi-a spus că după vaccin s-a dus acasă și a băut o ladă de bere ca să “dea vaccinul afară”!  Și că după aia s-a simțit amețit din cauza «drăciei ăleia».
Am încercat să-i explic că vaccinul nu poate fi dat afara cu bere și că amețeala depinde cu cea mai mare probabilitate de cantitatea de alcool pe care o avea în sânge. Nu m-a crezut. Oricum l-am felicitat pentru alegere.”, arată postarea medicului Laura Ghibu.

Pacientul era adeptul conspirațiilor și credea cu tărie în acestea. Asta cu slăbirea creierului este nouă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre