Simona Ionescu / Redactor Șef

Salman Khan își plănuiește retragerea din lumina reflectoarelor. Trece la afaceri gigant

Salman Khan își plănuiește retragerea din lumina reflectoarelor. Trece la afaceri gigant
Familia lui Salman Khan se numără printre cei mai buni investitori de la Bollywood. Recent, s-a aflat că actorul vrea acum să ridice un hotel de 19 etaje într-o locație privilegiată din Mumbai.

Salim Khan, tatăl lui Salman Khan a declarat cu ceva timp în urmă că familia sa cumpără proprietăți, inclusiv pentru fiul său, Salman. Sursele spun că vedeta ar plănui să ridice un hotel cu 19 etaje, cu vedere la mare, în Mumbai. Investiția gigant vine acum când se zvonește că își pregătește ieșirea din lumina reflectoarelor.

Clădirea cu aer condiționat central

Salman a obținut aprobarea BMC pentru un hotel pe un teren din Carter Road, cu vedere la mare, deținut de mama sa, Salma Khan. Acest teren a găzduit cândva societatea rezidențială Starlet Cooperative Housing Society.

Se zvonește că familia Khan intenționa inițial să o reconstruiască într-o clădire rezidențială. Acum s-ar putea să se fi răzgândit. Firma de arhitectură Sapre & Associates, care a reprezentat întotdeauna familia Khan, a propus planuri revizuite pentru o clădire comercială cu aer condiționat central, cu o lungime de 69,90 metri.

Hotelul va avea cafenea, restaurant, sală de gimnastică, piscină

Planurile arată că locația va cuprinde o cafenea și un restaurant la etajele 1 și 2, o sală de gimnastică și o piscină la etajul 3, un etaj de servicii la etajul 4 și un centru de convenții la etajele 5 și 6. Etajele șapte până la 19 vor fi folosite pentru hotel.

Salman deține cea mai sigură mașină

Salman Khan își face hotel de 19 etaje

Nu doar casele sau filmele lui Salman Khan sunt extraordinare, ci și mașinile pe care le deține vedeta. Întrucât iubitul Iuliei Vântur a primit multe amenințări cu moartea, a adăugat în colecția sa de mașini un Bulletproof Nissan Patrol, cel mai scump SUV de la Nissan. Mașina antiglonț este cunoscută ca fiind cel mai sigur vehicul. El a importat-o în India din țările din Golf.

Porsche Cayenne Turbo

Și tot în garajul lui Salman stă la loc de cinste și un Porsche Cayenne Turbo, o mașina puternică, care poate ajunge până la 286 kmph și are o cutie de viteze automată cu 8 trepte.

Un alt vehicul din colecția de mașini a lui Salman Khan este un exemplar elegant de la Audi ce poate atinge o viteză maximă de 250 kmph în doar 6,3 secunde. În plus, actorul are și alte mașini de lux în garajul său, inclusiv Audi RS7, Land Rover Range Rover Vogue, Mercedes-Benz AMG GLE43 și Mercedes-Benz GL 350 CDI.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre