Simona Ionescu / Redactor Șef

Sandra Bullock, gest impresionant pentru iubitul pe care l-a pierdut recent. Dar și pentru fiica acestuia

Sandra Bullock, gest impresionant pentru iubitul pe care l-a pierdut recent. Dar și pentru fiica acestuia
Potrivit informațiilor oferite de DailyMail.Com, Sandra Bullock vrea să facă un gest inedit pentru iubitul care murit, pe care l-a numit „dragostea vieții”.

Sandra Bullock vrea ca în locul lor special din Bahamas, unde au fost fotografiați sărutându-se pe plajă, să împrăștie cenușa lui Randall. Iubitul artistei a murit la începutul lunii, după ce a suferit în secret ani de zile de scleroză laterală amiotrofică.

„A fost un loc în care au împărtășit unele dintre cele mai fericite momente ale lor împreună cu copiii și prietenii”

Actrița în vârstă de 59 de ani, câștigătoare a premiului Oscar, ia în considerare posibilitatea de a se întoarce la Three Bees din Harbour Island pentru a împrăștia cenușa lui Bryan Randall în mare.

„A fost un loc în care au împărtășit unele dintre cele mai fericite momente ale lor împreună și cu copiii și prietenii”, a declarat o sursă pentru DailyMail.com. Randall a trecut în lumea drepților la începutul lunii. Acesta a fost diagnosticat cu scleroză laterală amiotrofică și a suferit ani buni, dar nu a lăsat nimic să se vadă.

Sandra Bullock si Randall, în cele mai frumoase ipostaze

La Three Bees, Sandra Bullock și Randall și-au jurat iubire veșnică

Bullock și Randall nu s-au căsătorit niciodată, dar și-au schimbat „jurămintele” pe o plajă din Bahamas, în cadrul unei ceremonii intime la care au asistat prieteni și familie, pe 31 decembrie 2017. Ulterior, cuplul a dansat toată noaptea și s-a distrat până în zori.

„Sandra nu a vrut să se căsătorească după experiența divorțului de Jesse James în 2010. Dar ea și Bryan au vrut cu adevărat să aibă ceva pentru copii, să pecetluiască înțelegerea și să le arate că este ceva pentru totdeauna. (…) Se duceau acolo săptămâni întregi. Are o mulțime de semnificații și are sens ca acolo să fie locul unde ea își ia rămas bun de la el”, mai spun sursele.

Sandra a luat-o sub aripa ei pe fiica lui Randall

Fiica lui Randall, Skylar Staten Randall, în vârstă de 29 de ani, a primit săptămâna trecută cenușa tatălui său. Un reprezentant al Cimitirului Hollywood Forever a făcut livrarea la apartamentul ei din Los Angeles, la doar trei zile după ce acesta a murit. Sursele susțin că Sandra „a luat-o pe Skylar sub aripa ei de când tatăl ei a murit”. Ulterior, Louis, acum în vârstă de 13 ani, și Laila, în vârstă de 11 ani, au început să-i spună lui Bryan tată, a mai spus sursa.

Iubitul Sandrei Bullock, înainte să afle diagnosticul nemilos

Aventura discretă a Sandrei Bullock

În noaptea în care și-au făcut jurăminte, Sandra a purtat un kaftan, avea părul împletit și papuci în picioare. Randall a îmbrăcat o cămașă albă, papuci, șapcă de baseball și pantaloni negri casual și a fost fascinat în întregime de „mireasa” sa.

Ceremonia a marcat o călătorie de 14 zile la vila Three Bees a lui Arpaud Busson. Unul dintre participanți la eveniment a mărturisit că „ a fost ziua de naștere a lui Bryan pe 31 decembrie, așa că e ca și cum ar fi vrut să sărbătorească totul deodată”.

Familia i-a respectat ultima dorință

Sandra Bullock a fost văzută doar o singură dată de la moartea partenerului ei, când a fost fotografiată conducând în Beverly Hills, cu câinele în poală. Randall și-a dorit ca lupta sa cu scleroza laterală amiotrofică, cunoscută și sub numele de boala Lou Gehrig, să rămână privată. De-a lungul tuturor anilor de luptă, atât familia cât și iubita sa au respectat această dorință. În momentul morții lui, se spune că cei doi erau mai uniți ca niciodată.

Bullock a luat-o pe fiica lui Randall sub aripa ei protectoare

„Sandra l-a ținut ascuns în casă”

Bullock a supravegheat în secret îngrijirea permanentă de care a avut nevoie partenerul ei, care și-a petrecut ultimele luni „închis” în casa ei din Beverly Hills. O persoană apropiată celor doi a declarat pentru DailyMail.com că „Sandra l-a ținut pe Bryan ascuns în casa imensă.

Spre sfârșit nu a lăsat pe nimeni să intre în casă în afară de doctorii și asistentele care îl îngrijeau”. Cei doi chiar au lăsat să apară zvonuri că s-ar fi despărțit, acest lucru ajutându-i să ascundă ceea ce se întâmpla cu adevărat. Din nefericire, pentru boala care l-a măcinat pe Randall timp de trei ani nu există tratament, bolnavii de SLA mor, de obicei, de insuficiență respiratorie în termen de doi până la cinci ani de la diagnosticare. Randall a rezistat trei ani…

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre